Equip femení

Jugadores primer equip femení

Jana Riera

Jana Riera

Claudia Caymel

Claudia Caymel

Tin-Tin Ho

Tin-Tin Ho

Jiaqi Meng

Jiaqi Meng

Gaia Monfardini

Gaia Monfardini

Preferent

Clara-Jonia Olivera

Miqueleta Balanzó

Miqueleta Balanzó

Història de l'equip femení

L'any 2011 es va decidir crear la secció femenina amb un equip a primera nacional femenina. Això permetia que la Miqueleta Balanzó, que estava jugant cedida a un altre club, pogués jugar amb nosaltres.

Primera divisió femenina

El primer any vam comptar amb dues jugadores empordaneses –l'Alba Casiñol i l'Alba Solés– i una contrastada jugadora maresmenca –l'Anna Roselló–. Va ser una molt bona temporada, en què vam estar a un pas de disputar la fase d'ascens a divisió d'honor.

El segon any vam afegir-hi una companya d'equip de l'Anna Roselló –la Laura de Ugarte– i la Jana Riera va debutar a lligues nacionals amb només 9 anys. En acabar aquella temporada es va decidir desfer l'equip fins que la Jana Riera i la Linda Thomson –que encara eren benjamines– estessin més preparades per jugar.

Segona etapa

Uns anys més tard, el 2015, es va tornar a fer l'equip. Amb el retorn de Miqueleta Balanzó, les alevines Jana Riera, Linda Thomson i Claudia Pérez, a més de l'entrenadora Anna Badosa. Aquella temporada va servir per foguejar les noies en una lliga absoluta estatal, altre cop la primera divisió femenina.

La següent temporada, la 2016-17, es va plantejar amb l'objectiu de l'ascens a divisió d'honor femenina amb la incorporació de la Sara Ballester, contrastada jugadora de Sabadell. I així va ser, l'equip va quedar primer de lliga i va guanyar la fase d'ascens.

Divisió d'honor femenina

En la seva primera temporada a divisió d'honor, l'equip es va reforçar amb la Laura Ramírez i es classificar per la fase d'ascens a superdivisió, però hi va renunciar en creure que era més adient per les jugadores de casa seguir una temporada més a divisió d'honor. Aquell mateix any, també es va crear el segon equip femení, que militaria a primera nacional i serviria perquè les altres noies poguessin agafar experiència. Totes van poder tenir l'experiència de jugar a lligues nacionals, fet que no és gens fàcil d'aconseguir.

La següent temporada va seguir la mateixa dinàmica i també es va aconseguir la classificació per la fase d'ascens, amb la presència de la jugadora russa Anastasiia Golubeva, a més de la continuitat de la Laura Ramírez.

L'objectiu no era l'ascens, ja que crèiem que la divisió d'honor encara era una bona categoria per la Jana, però estava progressant a bon ritme i el seu joc i els resultats milloraven.

La temporada 2019-20 vam fitxar la Claudia Caymel, que juntament amb la Laura Ramírez i la Jana Riera van realitzar una molt bona temporada. Ens trobàvem en posició d'ascens fins que la pandèmia va obligar a suspendre les lligues i no vam poder pujar a superdivisió femenina.

L'any 2020 crèiem que la Jana Riera ja estava preparada per jugar a superdivisió i és per això que ens vam plantejar des d'un bon principi l'objectiu de l'ascens. Així doncs, vam fer un esforç per fitxar la jugadora olímpica Gàlia Dvorak, tot un encert, a més de lligar la continuitat de la Claudia Caymel. El juny de 2021 l'equip va assolir a Antequera l'ascens a la màxima divisió espanyola.

Superdivisió femenina

La temporada 2021-22 va ser la primera de la història a superdivisió. Amb els fitxatges de la Tin-Tin Ho, jugadora olímpica anglesa, i de la Mariia Malanina, jugadora russa, totes dues molt joves, juntament amb la Jana Riera i la Claudia Caymel, vam aconseguir la permanència a la categoria, després de quedar enquadrades al grup més complicat. 

 

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.