El Club

Amb una trajectòria de més de 25 anys dins del Club Natació Figueres, l'any 2001 la secció de tennis taula va voler assolir l'independència creant un club íntegrament dedicat al foment d'aquest esport. Aquesta independència era imprescindible per gestionar amb un nou impuls el creixement indispensable d'una pedrera d'esportistes que està assolint un gran nivell tant dins de Catalunya com a nivell estatal. D'altra banda la possibilitat d'engrescar a un altre tipus d'afeccionat, va fer pensar en la necessitat de promoció d'aquest esport en la seva vessant de lleure. Finalment, i com la més gran inversió de futur, la creació d'una escola de tennis taula pels més petits és l'altre gran repte. Amb l'experiència de molts anys però amb l'il.lusió renovada va iniciar-se aquesta aventura.

Activitats

Escola de Tennis Taula

Els nens i nenes de la nostre comarca, son l’objectiu principal del nostre club, donar a conèixer el nostre esport, els seus valors, son un bon sistema d’aprenentatge per als nostres joves, la falta de contacte físic fa del nostre esport una alternativa interessant per a la mainada (és un esport on no hi ha enfrontaments, faltes, agressions, etc.) A més un esport on la força física, no és tant important con la tàctica i la tècnica. La capacitat de identificar en cada moment de quina manera han de plantejar tàcticament el joc, obliga cada vegada a la mainada a fer servir la seva intel·ligència per assolir els màxims èxits possibles

Extraescolars

Curs escolar

Formació en horari extra-escolar en la practica esportiva del tennis taula. La motricitat, el joc, el companyerisme, l'esport i el lleure a les escoles

 

Obert de Fires

Fires de Santa Creu

Organització d'una ja tradicional competició individual de per categories d'edats en les Fires de Figueres, amb un gran acolliment popular a la comarca.

 

Escola d'adults i lleure

Tot l'any

Un lloc de trobada pel practicant ocasional i pel que vol realitzar una estona d'esport complert i divertit, en qualsevol moment de l'any.

Comments powered by CComment

Agenda

Superdivisio Femenina 2021/22

Calendari 2021/22

Primera territorial 2021/22

Calendari 2021/22

Segona territorial 2021/22

Calendari 2021/22

Preferent Territorial 2021/22

Calendari 2021/22

Nou Canal de YoTube

Tweets

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 665 927 685
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2018 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.