El club

El Tennis Taula Tramuntana Figueres

Amb una trajectòria de més de 25 anys dins del Club Natació Figueres, l'any 2001 la secció de tennis taula va voler assolir l'independència creant un club íntegrament dedicat al foment d'aquest esport. Aquesta independència era imprescindible per gestionar amb un nou impuls el creixement indispensable d'una pedrera d'esportistes que està assolint un gran nivell tant dins de Catalunya com a nivell estatal. D'altra banda la possibilitat d'engrescar a un altre tipus d'afeccionat, va fer pensar en la necessitat de promoció d'aquest esport en la seva vessant de lleure. Finalment, i com la més gran inversió de futur, la creació d'una escola de tennis taula pels més petits és l'altre gran repte. Amb l'experiència de molts anys però amb l'il.lusió renovada va iniciar-se aquesta aventura.

Des de l'escissió del CN Figueres, el club no ha parat de créixer. Actualment tenim més d'una setantena de jugadors i jugadores i amb una tendència a l'alça. El 2021 el club va rebre lamedalla de plata al Mèrit Esportiu atorgada per unanimitat del ple l'Ajuntament de Figueres per la seva tasca en el foment de l'esporten general i del femení en particular. També hem rebut el reconeixement per part de la Diputació de Girona pels ascensos de l'equip femení fins la màxima categoria estatal.

A nivell esportiu el club compta amb el primer equip femení disputant la Superdivisió estatal (màxima categoria espanyola), el primer equip masculí que disputa la Primera Nacional (3a màxima categoria espanyola), dos equips més a lligues nacionals, i diversos equips en lligues provincials i lligues d'edats per als més petits. A banda de les lligues, participem a competicions provincials, catalanes i estatals, assolint any rere any podis en totes les competicions.

Escola de Tennis Taula

Els nens i nenes de la nostre comarca, son l’objectiu principal del nostre club, donar a conèixer el nostre esport, els seus valors, son un bon sistema d’aprenentatge per als nostres joves, la falta de contacte físic fa del nostre esport una alternativa interessant per a la mainada (és un esport on no hi ha enfrontaments, faltes, agressions, etc.) A més un esport on la força física, no és tant important con la tàctica i la tècnica. La capacitat de identificar en cada moment de quina manera han de plantejar tàcticament el joc, obliga cada vegada a la mainada a fer servir la seva intel·ligència per assolir els màxims èxits possibles.

Des de fa uns anys tenim el títol de centre d’entrenament per part de la federació catalana de tennis taula, adquirit gràcies als resultats en diferents competicions i per l'elevat nivell d'entrenament que mostrem.

Escola d'adults i lleure

A banda de l'escola de nens i nenes, també tenim una escola d'adults, un lloc de trobada pel practicant ocasional i pel que vol realitzar una estona d'esport complert i divertit, en qualsevol moment de l'any. Comptem amb entrenadors titulats, diferents grups d'entrenament i un molt bon ambient a la sala. A més, degut a què el tennis taula es pot practicar des de ben petits fins a ben grans, alguns dels equips estan formats per jugadors i jugadores d'edats ben diferents, que es complementen de la millor manera possible.

Esport femení

El 2011 va començar l’aventura de l’equip femení, i des de llavors hem apostat en ferm per donar visibilitat a l'esport femení. S’ha demostrat recentment en altres esports que si es dóna visibilitat a les noies, aquestes poden donar tant o més espectacle que els nois, omplir estadis i obrir telenotícies. 

Com que intentem fomentar l'esport femení a totes les edats, a banda del primer equip, tenim un grup consolidat de nenes i a més n’hem fet un altre d'adults-veteranes que gaudeixen cada setmana als entrenaments i mica en mica comencen a competir. Des de fa uns anys intentem promocionar aquesta vessant del club i és per això que oferim una promoció per les noies, consistent en 3 mesos de sòcia gratuïts. 

La Jana Riera va ser una de les pregoneres de les Fires de la Santa Creu 2022, en reconeixement als seus èxits esportius.

Esport adaptat

Actualment comptem amb diferents jugadors que competeixen també en categories adaptades i recentment hem aconseguit medalles als campionats de Catalunya i d'Espanya, en modalitats d'individuals, dobles i equips. 

Extraescolars

A banda de l'escola, també realitzem activitats extraescolars en diferents escoles. Apostem per la motricitat, el joc, el companyerisme, l'esport i el lleure a les escoles de la comarca.

Obert de Fires

Cada any el club organitza una competició individual per categories d'edats en les Fires de la Santa Creu de Figueres, amb un gran acolliment popular a la comarca. Aquest torneig està pensat no només pels jugadors habituals, sinó també per tots aquells que volen passar un matí diferent gaudint d'aquest esport.

 

 

 

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.