Els tres equips de lliga nacional jugaran la fase d'ascens

Cap de setmana històric (una vegada més) per al Tennis Taula Tramuntana Figueres, doncs els tres equips de Lligues Nacionals han confirmat la seva classificació per a les fases d'ascens a Divisió d’Honor (noies i nois) i Segona nacional.

Primera Nacional Masculina

Cap de setmana del 25 i 26 de març

El cap de setmana del 25 i 26 de març l'equip es va desplaçar al País Basc per disputar tres encontres. L’heroi a les “vascongadas” va ser Ramon Clivillé, que recuperant l'agressivitat característica del seu estil va conduir l'equip cap a dues victòries. Contra l'Irún Leka Enea es va patir de valent i s'arribava al doble, després de 2 magnífics punts de Ramon Clivillé i 1 de Jordi Saguer. En la partida definitiva arribàvem a tenir un desavantatge d'1 set a 2, però amb cops inverosímils Saguer i Clivillé recuperaven des de les profunditats per imposar-se 3-2. Destacar el treball tàctic a la banda de Jaume Muntada, que va ser el millor que va fer en tot el cap de setmana.

Contra el CD Fortuna es va tornar a guanyar, per 4-2. De nou Ramon Clivillé en mode estel.lar, imposant-se al perillós i experimentat rus A. Emilianov. Un Jordi Saguer sobri va sumar els altres 2 punts, mentre que Jaume Muntada continuava amb el seu via crucis particular.

Per acabar, el diumenge al matí es va patir la única derrota, contra el Marpex Beraun. Els bascos alineaven a D. Conic, jugador serbi de gran qualitat, que va sumar 2 punts. En aquesta ocasió a Jordi Saguer li va passar factura la visita a la sidreria de la nit anterior (realment, va demostrar que en la seva estada a San Sebastián com a estudiant ara fa uns anys, al marge dels coneixements d’arquitectura que se suposa va adquirir, del que no hi ha cap mena de dubte és que va esdevenir un expert en les millors rutes gastronòmiques), i només podia fer 1 punt, que sumat al de Ramon Clivillé resultava insuficient.

Cap de setmana de l'1 d'abril

La victòria contra els canaris del Firgong era imprescindible per no donar opcions als perseguidors d'apropar-se en la classificació i aquesta es va començar a gestar en el sorteig, on Jordi Saguer va encertar amb les lletres. El panorama es començava a veure millor amb la victòria (per fi!!!!!) de Jaume Muntada contra M. Santana. Després de la derrota ajustada de Ramon Clivillé contra A. Pérez, Jordi Saguer posava en avantatge de nou als locals (3-1 a L. Díaz). Malgrat els canaris varen arribar a empatar a 2 (3-0 de A. Pérez sobre Jaume Muntada), en els dos darrers individuals Jordi Saguer i Ramon Clivillé no varen fallar i els punts es quedaven a casa, fet que combinat amb la resta de resultats, ens donava l’accés matemàtic per a la fase d'ascens a la Divisió d’Honor.

La propera setmana acaba la fase regular de la lliga amb una visita intranscendent a la pista dels Amics de Terrassa. Després tocarà descansar i preparar-se per la fase d’ascens, que sabrem on es celebra en els propers dies. Serà una prova de nivell per als nostres palistes, doncs per assolir el desitjat retorn a la Divisió d'Honor caldrà guanyar tres encontres consecutius, sense marge per l'error.

Primera Nacional femenina

Amb tres triomfs a la darrera concentració disputada aquest cap de setmana a Mataró, les noies del Tennis Taula Tramuntana Figueres han assolit la primera posició de grup, amb 17 victòries per només una derrota. A Mataró es va viure el mateix que a la resta de temporada, és a dir, una superioritat aplastant en tots els paràmetres de joc de les figuerenques. Sara Ballester, Anna Badosa, Clàudia Pérez, Jana Riera i Clara-Jonia Olivera varen ésser les nostres representants en aquesta oportunitat i les víctimes el CTT Burjassot (6-0), el CTT Mediterráneo de València (6-0 de nou) i es va acabar de forma "més suau", amb un 5-1 contra el CAI Santiago de Saragossa. Les noies, com a primeres de grup, tindran dues oportunitats a la fase d'ascens del 22 i 23 d'abril que es disputarà a Irún (per cert, quina enveja d'instal.lació la d'aquest club). Si derroten a un altre primer ja ho tindran fet, i si perdem (esperem que no) tindran una altra possibilitat si es supera al guanyador de l'enfrontament entre dos segons.

Tercera Nacional Masculina

Cap de setmana del 25 i 26 de març

Últim encontre que disputava com a local l’equip de Tercera Nacional i no va poder acabar millor, amb una contundent victòria per 5-1 davant el cuer, el CTT Camprodon. El matx no va tenir gaire història, doncs els nostres varen ésser netament superiors, i només l'experimentat I. Coll podia sumar un punt davant Dani Mena. Agrair al públic que va presenciar l’espectacle la seva presència, doncs el seu suport incondicional ens ha fet arribar on som.

Cap de setmana de l'1 d'abril

Amb la classificació per a la fase d'ascens a la butxaca, els nostres han agafat rumb de creuer i no paren. Aquest passat diumenge el CTT la Bisbal va patir l'embranzida dels de Figueres, que els hi varen passar per damunt com un huracà. Resultat final de 6-0, destacant un Dani Mena especialment entonat. Els companys Joni Díaz i Albert Villa, junt amb el propi Mena i tota la resta de club, volen desitjar una ràpida recuperació a la filla de l'Antonio Oña, que no va poder jugar per poder atendre-la d'una petita indisposició. A manca de dos encontres per acabar la lliga, cal almenys una nova victòria per assegurar-nos la primera posició, que garanteix un millor sorteig a la fase d'ascens.

Preferent Territorial

La passada setmana es va guanyar al CTT Vilablareix per 4-2 i el passat divendres es va patir una derrota per 6-0 a la pista del TT Cassà. Gerard Pujadas, Nil Monell i Xavi Chozas, amb la satisfacció i relaxació de saber-se amb la feina de la permanència feta, varen ser superats pels cassanencs, més motivats.

El proper cap de setmana es disputa el Campionat de Catalunya benjamí a Valls, on el Tennis Taula Tramuntana serà l'equip amb una representació més nombrosa. Es participarà amb tres equips:

Tennis Taula Tramuntana Casellas Advocats: Raúl Mena i Èric Cuadrado

Tennis Taula Tramuntana Parc Bosch Pastissers: Biel Ros i Bernat Muntada

Tennis Taula Tramuntana Olivar Gran: Pere Curós i Artur Boyé

Igualment, aquests palistes participaran a les proves d'individuals i dobles. Com entrenadors assistiran Jordi Saguer i Jaume Muntada. L'objectiu és clar des del primer moment: divertir-se, experimentar i aprendre. A gaudir toca!!!!!!!!!

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.