Dificultats a tots nivells

Veure els resultats


Taulell de Resultats

resultats figueres

Divisió d'Honor Femenina

TT Tramuntana 1 - Oroso 5

Amb l'equip titular desperdigat o lesionat, entraven en escena les "outsiders", que malgrat desplegar un bon nivell de joc i lluitar tots els punts, al final no varen tenir opcions davant les gallegues de l'Oroso de Santiago de Compostela. L'aliniació per part dels rivals d'una jugadora russa va resultar definitiva, malgrat Anna Aromí li va oposar una resistència ferotge. Per la seva banda, rendiment satisfactori de Mercè Puig i Linda E. Thomson, en una prova d'alçada. Malgrat les dues darreres ensopegades a casa, l'equip segueix en segona posició i ocupa còmodament un dels tres llocs que dónen accés a la fase d'ascens.

divisió d'horno tt tramuntana figueres

Primera Divisió Masculina

CTT Olot 6 - TT Tramuntana 0

Com el primer equip femení, el masculí tampoc podia disposar dels titulars. Per tant, ens desplaçavem a Olot amb les màximes esperances però realistes, doncs la victòria s'albirava més que complicada. Al final, els pronòstics es varen complir i no es tenien opcions en cap moment. Bon encontre de Dani Mena, debutant a la categoria, que va esgarrapar dos sets. Jaume Muntada lluitava en el primer punt i tenia opcions d'assolir la victòria, però finalment no podia amb A. Roca. Després, va desaparèixer del matx. Per a Eduardo Bernal, acostumat a la Preferent Territorial, les boles li varen passar a velocitat sideral. No obstant i com sempre fa, actitud inmillorable i esperit combatiu al 100%. Agraïr la presència dels afeccionats figuerencs, que es varen desplaçar a Olot malgrat la previsible "deblace", finalment confirmada.

Segona Divisió Masculina

CTT Hospitalet 4 - TT Tramuntana 3

Derrota dolorosa, tant pel que significa a la classificació com per la forma en què es va produïr. Per la classificació, doncs es tenia l'oportunitat de sortir de la zona de descens i superar l'"average" amb el rival. Per la forma, perquè es va arribar a tenir un avantatge d'1-3 en el marcador. Albert Villa confirma que ha recuperat la forma i l'estabilitat, protagonitzant una actuació espectacular amb 2 punts. Joni Díaz sumava el tercer punt però aquí es va acabr el combustible tramuntanenc. Les derrotes consecutives d'Antonio Oña, Joni Díaz i el doble ens abocaven al desastre. Ara caldrà "remar" de valent per sortir del pou de la classificació.

Preferent Territorial

TT Tramuntana 4 - CTT Palafrugell 2

Nova victòria contra els amics del CTT Palafrugell, en encontre avançat al dijous. Gerard Pujadas, Nil Monell i Stuart S. Thomson es varen posar per davant des del principi i remataven a la primera oportunitat. El quadre tècnic destaca la millora de l'Stuart S. Thomson, que aquesta temporada ha fet un salt de qualitat. Del comportament no cal parlar-ne, sinó és per recordar que és tot un exemple d'educació per als seus companys i la resta de joves del club. Felicitats Stuart!!!!!!!!!!!!!

Primera Territorial

CTT Torroella "A" 5 - TT Tramuntana "A" 1


Atès que aquesta setmana el nostre corresponsal (Lluís Vilagran) no ha tingut a bé enviar informació (seran imaginacions del Departament de Premsa o només l'envia quan es guanya????), comuniquem la derrota de l'equip davant el CTT Torroella "A". Els joves Biel Ros i Bernat Muntada havien de cobrir les nombroses baixes patides al club durant el cap de setmana (segurament la festa del Carnaval no hi té res a veure, sic.....), i no podien fer res davant rivals superiors, potser no tècnicament, però sí físicament. Lluís Vilagran va salvar l'honor contra un vell conegut del Tramuntana (A. Darder). Com a curiositat, l'escalfament en va veure amenitza tamb les notes musicals de les noies de gimnàstica rítmica de Torroella, veïnes al pavelló, que sortosament varen para en el moment de començar el matx.

TT Tramuntana "B" 2 - CTT Palafrugell 4

Al TT Tramutnana "B" no li varen anar millor les coses, amb l'agravant que es comlica la situació a la classificació general. Com el Tramuntana "A", tampoc hem rebut notícies, malgrat som coneixedors de la nota positiva el retorn a la competició de l'apreciat Xavier Chozas. L'equip ha de reaccionar en breu si no vol tornar a veure's involucarat en el descens de categoria, com la passada temporada.

Segona Territorial

CER l'Escala 4 - TT Tramuntana "A" 2


No es va poder fer res contra el líder de la categoria. Si Miquel Colon no fa els dos punts és que la cosa no marxa bé, com finalment va passar, doncs "només" en podia sumar un. Èric Morell està jugant a un gran nivell per ser la seva primera temporada en competició, però encara li manca preparació i experiència per intentar superar a rivals tècnicament depurats, com són els escalencs; no obstant, va forçar el cinquè set contra M. Pigem, que ens podia haver portat al doble. La millor notícia és la tornada a competició de l'Arnau Coll, desparegut fins al moment, però que sembla no ha perdut la finesa de canell, com va demostrar en el partida on va obtenir la victòria.

CTT Campllong 2 - TT Tramuntana "B" 4 


El TT Tramuntana "B" va guanyar a Campllong amb l'experiència i picardia (amb un punt de polèmica) aportades per Pere Faig, la joventud i força de l'Albert Boyé i l'exhotisme de Sabrina Takenouchi, que continua amb les seves "particulars" impressions:
 "Una tarda-nit que mereix un insuficient (4/10). No hi havia aigua, l'espai no era suficient, perquè Preferent contra Bàscara tenien la pista gran. Menys mal que es va guanyar!!!!!!!! Albert un 10, perquè es va superar jugant i patint amb la gent gran. També ens han "obligat" a sortir sense menjar; conclusió: si mai en una altre ocasió aquests suspenen un partit i no es mouen ells...... Personalment, moments molt "xulos", jugant contra Michel i xerrant amb ell, xerrar amb en Pere i veure Albert al 100%, però no obstant arribo a casa decepcionada". Ànims Sabrina, ets tota una "crak" (amb les teves coses, com tots!!!!).

Especial atenció al salt que ha fet l'Albert Boyé, doncs disposa d'una molt bona tècnica per a ésser un jugador important en el futur, però l'haurà d'acompanyar amb més intensitat en els entrenaments. Els tècnics del club creuen en ell, però és el propi jugador qui ha de creure en les seves pròpies possibilitats; altrament, hi ha poc a fer.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.