Sprint final a les lligues estatals i territorials

Resum:

A manca de poques jornades per acabar les lligues nacionals i territorials, i després d’unes setmanes sense crònica per raons d’estrés del Departament de Premsa, procedirem a un anàlisi general de cada equip, sense entrar en valoracions personals:


Divisió d'Honor Femenina

Les noies del primer equip acabaran primeres o segones, en una temporada, la del debut a la segona màxima categoria del tennis taula estatal, que passarà a la història del club. El darrer encontre decidirà la posició final, però ja s’han superat totes les expectatives. Sota la direcció magistral de Laura Ramírez, les joves Jana Riera i Clàudia Pérez, Maria Ballester i la resta de palistes del club, han protagonitzat una any espectacular, amb uns resultats molt millors dels esperats. Creiem que ja estem a punt per a fer un nou salt endavant (esperem que la piscina estigui plena i no sigui al buit, pel que haurem de comptar amb el suport de les institucions municipals i provincials).


Primera Nacional Femenina

La trajectòria del segon equip femení ha estat irregular, amb bons moments però també amb d’altres no tan reeixits. Caldrà analitzar en profunditat la temporada i no treure conclusions precipitades, doncs realment l’equip fa la seva funció i en certs moment tot tenia sentit, encara que en d'altres es generaven dubtes. Sense concretar, serà necessari incrementar l’exigència, i cadascú haurà d'interioritzar (palistes i entrenadors) si ha fet tot el possible o bé si s'ha d'incrementar el compromís, que és la única exigència de la Direcció Esportiva, actuant amb conseqüència.


Primera Nacional Masculina

Els palistes del primer equip masculí encara hauran de remar molt per garantir la permanència, que quedarà gairebé matemàticament segellada amb dues victòries més. Sempre s’ha estat per sobre el descens, però ratllant el límit. El nivell de la lliga ha pujat respecte altres anys i els nostres tampoc han protagonitzat la millor de les temporades.

Segona Nacional Masculina

Es sabia que es patiria per la permanència, i les previsions s’estan confirmant. No obstant la posició endarrerida, encara queden oportunitats contra conjunts implicats en la lluita per no baixar. No queda altre remei que seguir lluitant, malgrat la situació és complicada i els ànims potser no són els ideals. És moment d'aparcar les lamentacions per entre tots posar-hi el coll (i si és necessari, i perdoneu l'expressió, alguna altra part del cos més que comença amb les mateixes inicials....).


Preferent Territorial

Bona temporada de l’equip, que acabarà sense pressió. Els jugadors que abans entraven puntualment s’han consolidat a la base (Nil Monell i Sutart S. Thomson) i aquesta situació, combinada amb l’experiència de l'Eduardo Bernal i la col.laboració indispensable de Gerard Pujadas, han generat un conjunt molt fiable a la categoria.


Primera Territorial

TT Tramuntana “A”: En la lluita per l’ascens de categoria. Els joves també han aportat molt i sota la bona direcció de Lluís Vilagran, sempre s’ha estat molt amunt. L’esforç final serà per assolir una de les places d'honor, fet que ha de motivar a la plantilla.

TT Tramuntana “B”: l’equip del veterans ha estat millor que en temporades precedents, i s’han obtingut bones victòries. Els alts i baixos puntuals a vegades han situat l’equip en posicions compromeses, però la tornada de Xavi Chozas i el lideratge de José A. Machín han permès una bona recuperació. Destacar els bons percentatges de Josep Gallego i Luis Martin, fregant el 50% de victòries.


Segona Territorial

TT Tramuntana “A”: la pèrdua de l'enyorat Josep Juncà el mes de desembre ha marcat tràgicament la temporada. Va resultar un cop brutal pel club i en particular pels companys d’equip. No obstant, la vida continua i la lliga s’ha desenvolupat satisfactòriament a nivell esportiu. La recuperació de l'Arnau Coll va donar un impuls i a la base de l’equip, formada per Èric Morell i Manolo Díaz (debutants que han superat les expectatives de la Direcció Esportiva), Miquel Colon hi afegeix la seva dosi d'experiència.

TT Tramuntana “B”: Sabrina Taca-nos-hi i Pere Faig han portat conjuntament la batuta, complementats amb tot un seguit de joves que han donat un rendiment excel.lent. La Direcció Esportiva està orgullosa del resultat obtingut, al marge de quina sigui la classificació final.

Edats Èlit: com sempre passa en categories d'edats, els resultats són secundaris. El més important és anar incorporant al sistema de competició nous jugadors de la pedrera.

Edats Promeses: l’equip de promeses ha sorprès a propis i estranys, doncs està fent un gran paper. Pere Casellas i Pau Carreras han estat la base, ajudats per Pol Bonal. Ha sorprès la competitivitat dels més petits, que s’han emportat victòries de mèrit. No obstant, hauran de seguir treballant amb més intensitat.


Previsions per la propera setmana

Disputa del Campionat de Catalunya benjamí a Valls, on es serà present amb 2 equips i 4 palistes (Raúl Mena, Artur Boyé, Pere Curós i Bernat Muntada). Malgrat ells no ho saben (ni ho han de saber, així que us preguem silenci), les temporades on s’anava únicament a aprendre ja han passat i ara l’exigència ha de ser més gran (en actitud, mai en resultats). Durant la resta de la setmana es disputaran la resta de Campionats de Catalunya, on hi serem presents a l'infantil, juvenil i sots-21.

Primera Nacional masculina: desplaçament a Torelló, darrer classificat, on només val la victòria si no es vol tirar tota la feina feta fins al moment. No volem posar pressió a ningú, però la realitat és tan contundent que negar- la seria caure en el descrèdit guanyat a base de totes les cròniques d'aquest any i els passats, cosa que el Departament de Premsa mai farà.

Segona Nacional Masculina: desplaçament a Parets, darrer classificat, on també només val la victòria

Open d'Itàlia Cadet: Jana Riera i Clàudia Pérez es desplaçaran a Lignano (Itàlia) convocades amb la selecció estatal, per tal de disputar l'Open Cadet d'Itàlia, prova vàlida per al rànquing europeu i mundial.

Molta sort a tothom!!!!!!!!!!!

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.