Setmana del 18 al 20 de gener


Divisió d'Honor Femenina

PRIEGO 4 - TRAMUNTANA 2 (Goluveba 2 Riera 0 Balanzó 0)

HISPALIS 3 - TRAMUNTANA 4 (Golubeva 2,5 Riera 1,5 Balanzó 0)

Doble desplaçament complicat al sud d'Espanya, on es va veure de nou que aquesta temporada la lliga és extremadament dura. Contra el Priego de Córdoba només Anastasiia Golubeva va poder puntuar per partida doble, mentre que Jana Riera i Miqueleta Balanzó es quedaven en blanc. Diumenge al matí es jugava a Sevilla contra el CTM Hispalis i es va tornar a patir, però en aquesta oportunitat s’aconseguia una treballada victòria. De nou Anastasiia Golubeva, demostrant que és una de les millors palistes de la lliga, sumava 2 punts, mentre que el tercer el feia Jana Riera, amb un joc poc vistós però pràctic. En el doble definitiu, les figuerenques varen ésser superiors en tot moment i s’emportaven el matx per 3-0. Ara mateix tenim 8 victòries i 4 derrotes i seguim en posicions de fase d’ascens, però com hem comentat, la competició resultarà tremendament igualada i hi ha 5 conjunts separats per pocs punts.


Primera Nacional Masculina

CN MATARÓ 4 - TRAMUNTANA 3 (Muguerza 2 Gómez 0 Dot 1)

Igual que a la Divisió d’Honor Femenina, la Primera Nacional Masculina està resultant extremadament igualada. Al marge dels dos darrers classificats, la resta d’equips estan molt junts i qualsevol resultat és possible. A Mataró varen jugar per part del Tramuntana Jordi Dot, Antonio Gómez i Iker Muguerza. De nou liderava Iker Muguerza amb dos punts. Jordi Dot feia el tercer i Antonio Gómez va tenir a tocar dels dits el triomf, amb bola de partit contra O. Lario, però finalment era derrotat per 2/3 (14/12 en el cinquè set), fet que ens abocava al doble, que no va poder caure del nostre costat. Malgrat la permanència no serà fàcil, es confia plenament amb els nostres jugadors, doncs en cap moment de la temporada han donat el braç a tòrcer i de ben segur que aconseguirem l’objectiu.


Segona Nacional Masculina

TRAMUNTANA 3 (Muntada 2 Díaz 1 Pujadas 0) - RIPOLLET 4

Gran oportunitat perduda per remuntar posicions a la classificació. Jaume Muntada sí que va estar a l’alçada i guanyava els seus dos compromisos. Joni Díaz debutava per ajudar l’equip i no va defraudar, complint amb un punt. Per la seva banda, Gerard Pujadas sortia a la pista (sovint li passa) excessivament tensionat i no podia desenvolupar el seu millor lloc, quedant en blanc. El doble va començar malament (0/2 avall), però quan tot semblava perdut es remuntava, ara sí amb Gerard Pujadas a un bon nivell, fins el 2/2. En el set final, de nou es remuntava des del 3/9 fins el 9/10, però al final no es podia evitar la derrota. Conclusions negatives: seguim en el pou. Conclusions positives: si es segueix jugant igual, les victòries no poden trigar a arribar.


Preferent territorial

CTT RIPOLL 1 - TRAMUNTANA 5 (Thomson 2 Monell 1 Machín 2)

Els joves Nil Monell i Stuart S.Thomson segueixen tirant del "carro" i l'equip es situa en les primeres posicions de la classificació. Divendres passat la víctima va ésser el CTT Ripoll, que no va tenir opcions davant l’empenta dels alt empordanesos. José A. Machín, actuant com a xofer/jugador, també va complir amb escreix i els seus dos punts el consoliden a la categoria


Primera territorial

CTT CAMPLLONG 5 - TRAMUNTANA "A" 1 (Bernal 0 Thomson 1 Vilagran0)

CTT VILABLAREIX 5 - TRAMUNTANA "B" 1 (Baró 1 Díaz 0 Gallego 0)

Crisi de resultats en els dos equips, segurament provocada pel mal moment de joc dels qui havien de liderar, que no ho estan fent, malgrat els joves com la Linda E. Thomson i l'Arcadi Baró sí que donen la cara. Cal reaccionar d’immediat si no es volen veure compromeses les posicions actuals, en zona intermèdia i de permanència.


Segona territorial

Celrà 6 - Tramuntana "B" 0 (Puig, Puig i Takenouchi)

El rival va ser superior i no es varen tenir opcions en cap moment. El resultat final ho diu tot.


Segona territorial

TRAMUNTANA "A" 4 (Buixó 2,5 Colon 1 González 0,5) - CTT CAMPLLONG 0


TRAMUNTANA "B" 5 (Puig 2 Takenouchi 2 Faig 1) - TT GIRONA CIUTAT 1

Per contra, els equips de segona territorial escalen posicions. Aquest fet és degut a la millora substancial del nivell i la competitivitat dels seus integrants respecte temporades anteriors. En són exemple Sabrina Takenouchi, Mercè Puig i Òscar González, que aquest any sumen percentatges molt millors. No ens podem oblidar dels incombustibles Miquel Colon i Pere Faig, i de la nova incorporació Carles Buixó, una agradable sorpresa i que va ser el protagonista aquest cap de setmana amb un 100% de victòries. S’ha de felicitar a tothom i animar a seguir en aquest camí.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.