Setmana del 20 al 26 de gener

Disivió d'Honor Femenina

SURIS CALELLA 4 - TT TRAMUNTANA 3

Derrota ajustada de l’equip de
 Divisió d’Honor femenina a
 Calella. La tarda no començava 
massa bé amb una alineació 
desafortunada i en tot
moment es va haver de remar
a contra corrent. Començava 
la Clàudia guanyant Ll. Díez, en
 un enforntament totalment
 descompensat. Seguia la 
Miqueleta jugant bé però
 perdent 1-3 davant A. Fernández. La Jana, tot i no jugar malament, va caure davant C. Pérez també per 1-3. Seguidament, la Clàudia no donava opcions a l’Alba, sent molt superior amb un gran joc. El mateix passava amb la Jana, que no va tenir cap mena de problema per superar Ll.Díez. Amb 3-2 al marcador, la Miqueleta no va tenir opcions d’evitar el doble davant C. Pérez. El doble va ser molt ajustat, es va notar que era la primera vegada que la Clàudia i la Jana jugaven juntes mentre que la parella calellenca estava més compenetrada. Finalment, tot i disposar d’uns punts de marge al cinquè set, derrota per la mínima (3-4).


Segona Nacional Masculina

ELS 8 DE LA GARRIGA 1 - TT TRAMUNTANA 5

Les cròniques del primer equip masculí són fàcils de fer, però si el que volem és originalitat, la cosa es complica. Provarem d'explicar-nos: és fàcil perquè sempre són iguals: clara victòria, en aquesta oportunitat per 1-5 a la Garriga. Els nostres varen ser superiors en tot moment i no varen donar cap opció al contrincant.....Però si volem innovar i no fer- les aburrides és molt complicat, doncs aquesta temporada el guió segueix sempre el mateix desenvolupament i per distreuren's hem de fer referència a la piscologia dels nostres jugadors, que sí dona molt de joc. Realment, el millor és seguir aburrint-nos d'aquesta forma.


Tercera Nacional Masculina

CTT CALELLA 5 - TT TRAMUNTANA 1

Com les noies, el segon equip masculí visitava la pista del CTT Calella, líder de la classificació i clar candidat a l'ascens de categoria. La derrota va ser abultada, per 5-1, però es varen veure algunes llums (i ombres). Gerad Pujadas està agafant ritme de competició i cada vegada se'l veu més segur; li manca confiança i li sobren gesticulacions. Nil Monell cada vegada juga millor a nivell tècnic, però seria bo que el seu joc tingués més ànima. Antonio Oña (què direm de l'Antonio que no tots coneguem ja!!!!), comportament excepcional, però també té una part fosca: li manca instint "assassí".


Jugadors

Raúl Mena es va lesionar de forma fortuïta i desafortunada a l'entrenament del passat dijous. Se li varen haver de donar 11 punts de sutura al genoll. Recupera't aviat Raúl!


Campionat d'Espanya Absolut

Per primera vegada a la història, el primer equip femení del Tramuntana Figueres participarà des del 28 fins al 31 de gener al Campionat d'Espanya absolut a Granda. Molta sort noies!!!!!!


Jana Riera als trials

Jana Riera serà present als "trials" juvenils organitzats per la RFETM a Granda, l1 i 2 de febrer, on es juga una plaça pel Campionat d'Europa júnior. Sort!!!!!!!


Ens visita en Rafa

La passada setmana vàrem rebre la visita del reconegut entrenador i amic Rafa Ramírez, que va estar a Figueres per ajudar als nostres tècnis i jugadors a millorar. Les sessions varen ser, com sempre, de qualitat. Gràcies Rafa!!!!!


Lligues territorials

Preferent territorial

La lliga va començar bé, però les coses s'han anat complicant a mesura que passaven les jornades i les victòries inicials no tenien continuïtat. S'haurà de fer una "apretada" a la segona volta, on els pesos pesants de l'equip (mai millor dit) hauran de donar la cara i demostrar que mereixen la confiança del club.

Primera territorial

La situació és més tranquila que a Preferent, però no ens podem relaxar. Els joves han donat bona resposta quan sel's donat més responsabilitat i han agafat la batuta. No obstant, s'ha de seguir en aquesta línia i segurament els veterans hauran d'ajudar a arribar a bon port, així que ja es poden anar preparant, llavors no digui que no els vàrem avisar.

Segona territorial

L'objectiu d'estar al capdavant s'està complint. Segurament, és la categoria on la Direcció Esportiva està més generades. contenta, doncs tant joves com veterans estan responent a les expectatives

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina 2021/22

Calendari 2021/22

Primera territorial 2021/22

Calendari 2021/22

Segona territorial 2021/22

Calendari 2021/22

Preferent Territorial 2021/22

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.