Cap de Setmana Intens per al TT Tramuntana Figueres

Victòries a primera nacional femenina i masculina

Resultats del cap de setmana del Tennis Taula Tramuntana Figueres:

Primera Nacional Masculina

J. Savia Oberena 4 – TT Tramuntana 3

CTM Basauri 1 – TT Tramuntana 5

Desplaçament a Navarra i al País Basc per tal de disputar dos encontres de la setena jornada de lliga. Si a la taula de joc les coses haguessin anat tan bé com a la de menjar, segons indiquen les fotografies enviades pel nostre corresponsal, podríem haver quedat campions mundials. Bromes apart, ja es sabia que a la pista del Jardineria Savia Oberena de Pamplona es patiria, doncs els navarresos disposen d’un palista nigerià de molta qualitat. Les partides es varen anar desenvolupant segons el guió previst fins a l’enfrontament decisiu entre el nigerià i Ferran Brugada, quan el marcador reflectia un 2-1 favorable als nostres. Per arribar-hi, Ramon Clivillé havia perdut, Jordi Saguer superava per 3-2 I. Vidaurre i el propi Brugada feia el seu primer punt. Si el jugador de Sabadell podia amb l’estranger, es tenien moltes possibilitats de victòria, però després d’un mal inici (0-2) i la posterior remuntada (2-2), en el cinquè set el local s’emportava el triomf. Jordi Saguer tornava a patir, tornava a lluitar i tornava a vèncer per 3-2 i ens posava de nou al davant, però Ramon Clivillé no podia rematar i ens veiem abocats al doble, on el perdre el primer set després d’anar per davant 9-2 va resultar una llosa massa pesada i s’acabava perdent per 1-3 i un global de 4-3. Contra el CTM Basauri tot va anar millor (els bascs eren més accessibles) i ràpidament ens posàvem per davant per 0-4 (2 punts de Ramon Clivillé, 1 de Jordi Saguer i un altre de Ferran Brugada). Amb tot resolt, Jordi Saguer es relaxava i permetia als rivals salvar l’honor, mentre que Ferran Brugada no tenia pietat i posava el 1-5

Primera Nacional Femenina

CAI Santiago 1 – TT Tramuntana 5

CTM Mediterráneo 2 – TT Tramuntana 4

Burjassot València 1 – TT Tramuntana 5

Desplaçament a Saragossa per tal de disputar la segona concentració de la Lliga de Primera Nacional. Ens podríem allargar amb explicacions sobre les 3 victòries assolides, però amb el següent resum en farem prou: l’Anna Badosa i la Sara Ballester són netament superiors a les rivals i si no és per culpa d’un cataclisme, no veiem com poden perdre. En els 7 encontres jugats fins al moment no s’entreveu la més mínima ombra que indiqui el contrari i amb aquesta situació, les companyes d’equip, Mercè Puig i Clàudia Pérez, varen sortir a la taula sense responsabilitat i desenvolupant un joc descarat i vistós. El dissabte es va guanyar al Burjassot (5-1) i al Mediterráneo de València (4-2), mentre que el diumenge la víctima varen ésser les amfitriones del CAI Santiago (5-1).

Tercera Nacional Masculina

TT Tramuntana 4 – TT Vic 3

Després de l’ajustada derrota de la darrera jornada a Cardedeu, es feia imprescindible guanyar al TT Vic a casa, malgrat la tasca no es presentava fàcil, doncs els d’Osona són sempre candidats a jugar la fase d'ascens a Segona Nacional. Començava Antonio Oña amb un 3-0 sobre J. Borrull, però tot seguit Joni Díaz, amb molèsties físiques, no podia davant P. Ausió, on tot i lluitar va cedir per 1-3. Albert Villa no trobava el seu millor joc i perdia per 0-3 contra l’incòmode J. Pladevall. La situació encara es feia més complicada amb la derrota d’Antonio Oña davant P. Ausió (2-3), malgrat arribava a tenir un avantatge de 2-0. Quan es trobàvem contra les cordes (1-3), Albert Villa ressuscitava i es desfeia de J. Borrull (3-0), apropant-nos al doble. Seguidament, Joni Díaz no fallava i contra un dels rivals amb el que sempre hi ha caliu a la taula, imposava la qualitat de canell que té, però no sempre treu, i guanyava en un agònic final a J. Pladevall per 3-2. Ja en el doble, Oña i Villa, que venien amb la moral pels núvols després de la remuntada, no donaven opcions a la parella de Vic. Amb un sensacional joc de l’Albert Villa, perfectament secundat per la seguretat de l’Antonio, ens donaven la victòria per 3-1 i un global de 4-3, que manté a l'equip a les primeres posicions.

Preferent Territorial

TT Tramuntana 5 – CTT Campllong 1

Malgrat la baixa a darrera hora (per motius inexplicables a nivell esportiu però comprensius a nivell generacional) de Gerard Pujadas, jugador base de l’equip, els joves Nil Monell, Roger Muntada i Jana varen saber tirar el matx contra el CTT Campllong endavant, carregant de raons a la Direcció Esportiva per seguir confiant en ells en aquesta categoria, sempre molt més complicada del que aparentment sembla, i demostrant l’encert de la seva aposta. El resultat final de 5-1 no reflexa però la diferència vista a la pista de l’Institut Olivar Gran, doncs el CTT Campllong va posar les coses difícils i molts sets es varen resoldre a les avantatges. Al final però els figuerencs varen estar més encertats i els punts es quedaven a casa (2 Jana Riera, 2 Nil Monell i 1 Roger Muntada).

Primera Territorial

TT Tramuntana "A" 4 – CTT Camprodon 2

CTT Albera 4 – TT Tramuntana "B" 2

Derrota del TT Tramuntana “B” a la pista dels veïns del CTT Albera per 4-2. José Antonio Machín i Eduardo Bernal feien 1 punt cadascú que va resultar insuficient, mentre Josep Gallego es quedava en blanc. Malgrat la situació no és preocupant, s’ha de tornar al camí de la victòria amb relativa urgència, per no tornar a viure el drama de la temporada passada. La memòria històrica és dèbil i sovint es cau en els mateixos errors, cosa que no ha de succeir. Esperem que el toc d’atenció faci reconduir la situació el més aviat possible.

Per contra, el TT Tramuntana “A” segueix en ratxa i sumava una nova victòria per 4-2 contra el CTT Camprodon. Liderats per Stuart S. Thomson, que sembla haver trobat el camí per explotar les seves qualitats i feia 2 punts, amb l’ajuda d’en Marc Nierga, que també feia gala d’una millora de joc molt significativa, malgrat ha d’ésser més agressiu i ambiciós (ho pot fer) i la col.laboració de Pere Faig (1 punt i ajuda fonamental a la banda amb consells i indicacions encertats), es va vèncer en un matx igualat i molt disputat, representatiu de la categoria, on independentment del nivell ningú regala res.

Segona Territorial

TT Tramuntana Olivar 4 – CTT Vilablareix 3

CTT Olot 2 – TT Tramuntana Gafi Gafi 4

La nostra reportera de Segona Territorial ens envia la crònica en estil telegràfic:

 • Anècdota de l’encontre: 3 esquerrans (2 a Vilablareix i 1 a Figueres) contra 3 dretans
 • 
 • Bon ambient en el local de l’Institut Olivar Gran, amb 3 taules en marxa!!!!!
 • 
 • Jordi Nierga acusa els nervis i no puntua
 • 
 • Gran Lluís Vilagran, que fa 2 punts i lidera el doble que ens va donar la victòria.
 • 
 • Sabrina Takenouchi molt contenta. Fa 1 punt decisiu i bon joc. Encara posa la cama dreta davant, pel que el cop de dreta segueix sent molt millorable.

Per la seva part, els palistes del TT Tramuntana Gafi Gafi tampoc varen desaprofitar l’oportunitat de sumar dos punts més derrotant per 2-4 al CTT Olot. La victòria va ésser molt treballada, destacant el joc i actitud del jove del planter Arnau Baró, que feia 1 punt molt valuós. El seguia un valent i combatiu Òscar González, que estrenava el seu casiller particular, sumant un altre punt molt important. Per acabar, el ja experimentat i ànima de l’equip Xavier Chozas responia a les expectatives i aconseguia els 2 punts restants. S’haurà de seguir en aquesta línia positiva, que ben segur ens portarà a nous èxits.

Edats Èlit

Crònica també enviada en format telegràfic, però que intentarem traduir al periodístic. El primer encontre enfrontava els dos equips de Figueres inscrits a la competició, el TT Tramuntana Casellas Advocats i el TT Tramuntana Parc Bosch Pastissers. Dos dels nostres patrocinadors donen nom a aquests equips: el despatx de reconegut prestigi Casellas Advocats, que ja ens col.labora des de fa unes temporades, i estrenàvem la Pastisseria Parc Bosch, situada al carrer Vilafant, referent a nivell comarcal quan parlem de la part dolça de la gastronomia. Pel Casellas Advocats varen jugar Marc Nierga, Linda E. Thomson i Clara Arenas, que s’imposaven per 6-0 als companys del Pastisseria Parc Bosch, on s’alineaven Biel Ros, Arcadi Baró i Jordi Nierga.

En la segona ronda d’enfrontaments, victòria per als dos conjunts!!!!! El TT Tramuntana Casellas Advocats s’imposava per 5-1 al CTT Bàscara (5-1), amb punts de Marc Nierga (1), Linda E. Thomson (2) i Clara Arenas (2) mentre que el TT Tramuntana Parc Bosch Pastissers feia el mateix contra el CTT Vilablareix “B”, amb punts de Jordi Nierga (2), Biel Ros (1) i Arcadi Baró (1).

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

 • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
 • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
 • 17600 - Figueres
 • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
 • Fax: 972 50 00 22
 • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.