Victòries a les lligues

Importants victòries a les lligues

Resultats del cap de setmana del Tennis Taula Tramuntana Figueres:

Primera Nacional Masculina

TT Tramuntana 6 – Marpex Errentería 0

La visita del conjunt basc no va suposar cap problema per als nostres palistes. En un encontre sense massa història, els figuerencs es varen imposar amb un joc potser no excsessivament espectacular, però sobri i efectiu com un rellotge suís. Ramon Clivillé, Jordi Saguer i Jaume Muntada varen ésser superiors en tot moment i les sis partides disputades varen caure del costat del TT Tramuntana sense contemplacions. Ara la competició s’atura fins passat Nadal i l’equip queda situat en una bona tercera posició, dintre de les places de promoció d’ascens.

Tercera Nacional Masculina

CTT Camprodon 1 – TT Tramuntana 3

Desplaçament a la pista del CTT Camprodon. Començava el capità Antonio Oña, com és normal en ell amb un estil atacant però segur, que el portava a desfer-se d'I. Coll per 3-0. Tot seguit Dani Mena cedia davant un inspirat M. Gimferrer per 1-3. A partir d'aquest moment i malgrat algun patiment puntual, les partides restants van caure a favor nostre. Albert Villa s'imposava a J. Martí (3-2), Antonio Oña a M. Gimferrer (3-0), de nou Albert Villa a I. Coll (3-1) i acabava Dani Mena contra J. Martí (3-0). Aquesta victòria ens permet continuar en una de les posicions provilegiades de la taula classificatòria (segons), idònia per afrontar el darrer tram de la primera volta on s’ha de rebre a equips complicats. No volem desaprofitar la crònica per destacar l’excepcional tasca que està portant a terme l'Antonio Oña en la primera fase de la lliga; el compromís, saber estar a la taula i l’ajuda que proporciona als seus companys, sempre amb el caràcter obert i extrovertit que el caracteritza, fan les coses més fàcils i és un exemple per a tots. Gràcies Antonio!!!!!!!!!

Preferent Territorial

TT Tramuntana 4 – CTT Torroella 3

Impressionant encontre contra el CTT Torroella, que alineava dos jugadors experimentats, J. Ribas i D. Casiñol (ex tramuntanenc), els quals si bé estan lluny del seu millor moment encara conserven un molt bon toc de bola. La nostra tripleta estava formada per Gerard Pujadas, Nil Monell i Jana Riera, que varen lluitar cada punt com si els hi anés alguna cosa més que senzillament la victòria. Al final de les partides individuals s’arribava amb empat a 3 (2 punts de Gerard Pujadas i 1 de Nil Monell), fet que demostra l’igualtat del matx. De nou la resolució la donaria el doble i en un principi les coses es varen posar molt complicades, doncs els visitants s’avançaven fins el 0-2 en sets i 5-9, però llavors increïblement va venir la reacció dels figuerencs. Venint des de baix i salvant pilotes inversemblants, es feien amb el tercer set i la cosa ja va millorar. En el cinquè set es varen avançar fins el 8-0 però una reacció a la desesperada dels contrincants encara ens feia acabar de patir fins l’11-6 final, que deixava als jugadors i tècnics un gran gust de boca. Destacar la feina d’en Gerard Pujadas a la banda i la importància del resultat, doncs al contrari del que alguns poden pensar, aquesta categoria i la resta de les territorials són fonamentals per a l’entitat, atès que ens permeten foguejar als joves talents i donar-los una escala de categories adequades fins assolir la màxima, segons el seu esforç i dedicació.

Preferent Territorial

CTT vilablareix 3 - TT Tramuntana 4

Segona derrota de la temporada a la pista dels gironins. Gerard Pujadas tornava a estar a un nivell superior i sumava dos punts. Jana Riera s’imposava al defensiu M. Barragan sense dificultats però no podia contra V. Palat, que feia valer la seva experiència i estil eclèctic per derrotar-la. Per la seva part, Sergi Múrcia no va poder puntuar, malgrat lluitava en tot moment al màxim de les seves possibilitats. El doble en aquesta ocasió no va ser favorable i en el set definitiu els locals estaven més encertats.

Classificatoris per als Campionats de Catalunya individuals:

Desfeta dels nostres palistes als classificatoris disputats a Bàscara. Quan les coses no funcionen també s’ha de dir i el passat dissabte cap dels nostres jugadors va estar a l’alçada esperada. No cal concretar, doncs tothom sap el que va fer i el que podia haver fet, però és evident que la competició no es va plantejar bé en tots els sentits. Per acabar d’arreglar-ho, les disfuncions sobre la tàctica a emprar en alguna categoria ens varen portar a l’autodestrucció (per a més detalls, preguntar als implicats), fet que malgrat té la importància que té, no es pot tornar a repetir, doncs són aquests detalls els que distingeixen als clubs organitzats dels que no ho són.

 

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.