L'equip de Tercera segueix al capdemunt

Equip imparable de tercera

Resultats del cap de setmana del Tennis Taula Tramuntana Figueres:

Tercera Nacional Masculina

TT Tramuntana 4 – CTT la Bisbal 2

A manca de la crònica que havia de facilitar el nostre corresponsal desplaçat a l’Institut Olivar Gran, ens arriben informacions de la victòria solvent dels nostres contra un voluntariós CTT la Bisbal. Antonio Oña segueix en estat de gràcia i realment està essent el puntal de l’equip. Al marge dels dos punts aconseguits davant la família Artacho (pare i fill, llegendes del CTT la Bisbal), destacar l’estil atacant i molt agraït a nivell estètic del veterà figuerenc, que crea addicció (preneu nota els resultadistes). Joni Díaz no travessa el seu millor moment de forma, però aquest fet no li va impedir sumar un punt contra R. Barreiro. Segurament les vacances de Nadal li aniran molt bé i esperem que retorni amb més energia, doncs l’equip necessita la seva millor versió si es vol assolir el repte de l’ascens de categoria. Per la seva part Dani Mena va aconseguir el punt definitiu contra R. Barreiro, però ha de millorar en consistència i no regalar punts d’una forma tan alegre com la que es va veure el passat dissabte. Es tracta d’un altre jugador que està davant d’un creuament de camins en la seva trajectòria esportiva i ha de decidir: o fa una passa endavant i es sacrifica per millorar, no tant la tècnica però sí la tàctica i l’aspecte mental del joc, o per contra es pot quedar dintre el marge de confort que li permetrà anar sumant victòries, però sense aspirar a fites superiors.

Amb la victòria final per 4-2 l’equip segueix en posicions de promoció d’ascens (segon) i l’aturada nadalenca ha de servir per agafar forces de cara als darrers compromisos de la primera volta, que seran complicats, i per reflexionar sobre la situació concreta de cada jugador.

Preferent Territorial

TT Tramuntana 2 – TT Cassà “A” 4

Els visitants es presentaven amb una tripleta de luxe i de composició estrictament femenina, que es va endur els punts de Figueres. El més destacable del matx va ser la victòria d’un fenomenal Nil Monell sobre M. Sáenz (3-2), que demostra el nivell el nostre palista. En Nil és l’única persona que no falla mai als entrenaments i la recompensa a l’esforç la troba en els resultats, cada vegada millors. Podem dir que s’ha consolidat a l’equip de Preferent Territorial i la progressió és constant. Felicitats!!!!!!!. Gerard Pujadas va sumar el segon punt local, però va patir en excés. El jove tramuntanenc havia passat una setmana centrat en d’altres assumptes i no va encarar el matx amb la suficient motivació, però aquest fet no enterboleix la magnífica temporada que està protagonitzant, doncs és el principal “culpable” de la còmoda, i inusual en les darreres temporades, situació de l’equip, a la part mitja de la classificació. El tercer palista de l’equip va ser l’Stuart S. Thomson, que no va puntuar, si bé contra C. Curquejo va jugar a molt bon nivell, però com li passa sovint, no va saber (o poder) rematar en els punts decisius de cada set. Malgrat la derrota, i atès que la filosofia del club es veure la part positiva de les coses, volem posar en evidència la lliçó que el tennis taula ens va donar el passat divendres. Com difícilment podria passar en altres modalitats, les noies del TT Cassà (Mariona Sáenz, Mireia Badosa i Clàudia Curquejo) varen superar a tres nois més forts físicament, amb la seva tècnica i tàctica, demostrant que aquest esport iguala a tothom. Com ens agrada el tennis taula!!!!!!!!!!!!

 Primera Territorial

CTT Torroella 2 - TT Tramuntana “B” 4

Davant la manca de notícies sobre el desenvolupament del matx, només informarem de la victòria contra el CTT Torroella per 2-4. Ser del Tennis Taula Tramuntana implica alguna cosa més que només jugar i esperar a què els altres facin la resta de la feina. Cal facilitar un breu resum dels encontres (no és una tasca excessivament penosa), doncs a tota l’entitat l’interessa la marxa del conjunt. Ànims!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CTT Bàscara 5 - TT Tramuntana “A” 1

El redactat anteriorment també serveix per al TT Tramuntana “A”. Derrota sense pal.liatius contra el líder de la categoria per 5-1.

Segona Territorial

TT Tramuntana Gafi Gafi 0 – CTT Campllong 6

Nit de divendres per oblidar a Segona Territorial. El Tramuntana Gafi Gafi, sense el seu capità Xavi Chozas no va saber entrar al matx i el CTT Campllong el va escombrar. Els problemes físics de Josep Juncà, l’encara manca d’experiència de l’Òscar González i la joventut de l’Arnau Baró varen ésser una llosa massa pesada i la manca de lideratge ens va portar a una derrota contundent.

TT Tramuntana Olivar Gran 3 – CTT Olot 4

No massa millor li va anar al Tramuntana Olivar Gran. Aquí sí es va tenir capità i Lluís Vilagran va sumar dos punts, que amb el de Mercè Puig en la seva segona partida ens portava al doble, doncs Clara Arenas es quedava en blanc. Millora urgent que s’ha de veure a curt termini: cal més instint “assassí”. A l’acabament de moltes partides i al mirar la cara dels palistes no saps detectar si han guanyat o perdut. Evidentment no cal fer un drama, però si es competeix ha d’ésser per aspirar a tot. Hem de treure el millor de cadascú de nosaltres per poder marxar a casa amb la satisfacció d’haver donar-ho tot, independentment del resultat final (aquesta idea serveix no només per a Segona Territorial, sinó també per a tot jugador/a que desitgi formar part del Tennis Taula Tramuntana Figueres). No val a conformar-se en ésser un “funcionari” del tennis taula.

Ara les Lligues Estatals i Territorials s’aturen fins passat Nadal, i arriba el moment de reflexionar a nivell de club sobre la marxa de la temporada fins al moment, per detectar les febleses i donar una solució. Seria bo que cada jugador fes el mateix per entre tots posar el màxim d’esforç i interès en assolir els objectius marcats, sense oblidar que per sobre de tot hi ha el de passar-s’ho bé!!!!!!!!!.

El Departament de Premsa també agafa unes merescudes, segons el seu criteri, vacances, i tornarà de ben segur amb les energies renovades el 2017. 

BON NADAL A TOTHOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.