Acord entre el TT Tramuntana i Apple Inc.

El contracte es pot allargar fins a 10 anys.

 

Nota de Premsa

Després de diverses reunions amb els executius d’Apple Inc, l’empresa amb seu a Cupertino (Califòrnia) i la Junta del club han acordat que aquesta multinacional informàtica entri a formar part dels patrocinadors de l’entitat.

Feia temps que Apple estava interessada en entrar al món del tennis taula, vista la seva qualitat com esport i repercusió mediàtica que té. Des del primer moment va pensar en invertir en un dels millors clubs estatals, el Tennis Taula Tramuntana Figueres. Així doncs, passat l’estiu es varen iniciar les converses que ara finalment han arribat a bon port.

Fruit d’aquesta col.laboració, Apple proporcionarà al club figuerenc ajuda econòmica i material. Pel que fa referència al material, s’està estudinat un nou marcador electrònic que al marge del resultat doni més dades d’interès als espectadors, com podrien ser el ritme cardíac, l’índex de tensió muscular, el grau de concentració, i que també serviran als tècnics per ananlitzar el comportament dels palistes (alguns ja deuen començar a estar preocupats).

Finalment, també s’està estudiant la possibilitat que els gegant informàtic faci un obsequi als jugadors que més s’esforcin en els entrenaments amb un pac informàtic de primer nivell que inclouria un Iphone 7, un Imac i un Macbook Pro de 15”, però aquest extrem encara no està confirmat.

Segons el president de l’entitat, amb aquest acord el club fa un pas de gegant per situar-se dintre l’èlit del tennis taula, i no descarta que a mig termini es pugui lluitar per entrar a la Lliga de Campions tant masculina com femenina, doncs l’aportació econòmica permetrà incorporar jugadors de primer nivell

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Tags:

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.