Millor Impossible a les lligues Estatals

Gran cap de setmana

Resultats del cap de setmana del Tennis Taula Tramuntana Figueres:

Primera Nacional Masculina

CTT Vilafranca 1 - TT Tramuntana 5

Victòria relativament còmoda a la gèlida pista de Vilafranca del Penedès. Els nostres sempre varen anar per davant en el marcador i quan els locals els hi varen posar dificultats, sempre les varen saber resoldre amb solvència. La primera ocasió, amb 1-1 en el marcador, després de la victòria de Jordi Saguer i la derrota de Ramon Clivillé, quan Jaume Muntada es refeia d’un primer set lamentable contra R. Blanco per acabar imposant-se 3-1. La segona, quan Ramon Clivillé derrotava a un irregular M. Redondo, que alternava cops de campió del món amb errades infantils, sabent gestionar la manca de ritme de la partida i atacant abans que el contrincant en els punts definitius. I la darrera, quan amb 3-1 favorable Jordi Saguer havia d’arribar al cinquè set contra R. Blanco (com molt sovint li passa, per economitzar en excés), acabant amb un parcial de 0-5 i una sang freda digna de la temperatura del local. En la darrera partida, Jaume Muntada rematava la feina (3-2 davant M. Menal).

Primera Nacional Femenina

TT Tramuntana 4 – TT Vic 3

TT Tramuntana 5 – CN Mataró 1

TT Tramuntana 5 – TT Cassà 1

Desplaçament a Cassà de la Selva per tal de disputar la tercera, i més complicada fins al moment, concentració de la Lliga de Primera Nacional.

Contra el segon classificat, el TT Vic, es va patir de valent per primer cop en tota la temporada. Potser l’excés de torrons va passar factura i les nostres palistes havien d’arribar fins al doble. Anna Badosa continua meravellant i feia 2 punts. Sara Ballester sumava el tercer i les derrotes de Jana Riera davant rivals de més edat abocaven el desenllaç al doble, on la Sara i l’Anna, al marge d’un lapsus en el segon set, varen escombrar a les d’Osona.

En la sessió de la tarda les jugadores ja havien agafat el ritme de competició i les coses varen resultar més senzilles. No tan sols contra el CN Mataró, amb qui ja ens podíem esperar l’èxit, que va arribar per 5-1, però d’una forma potser més sorprenent, per la diferència en el resultat, contra un dels aspirants als llocs capdavanters, el TT Cassà, que compta amb una plantilla molt compensada. El marcador final, de nou 5-1, pot semblar excessiu si veiem el nivell d’unes i altres, però les palistes figuerenques varen jugar a un ritme superior i no donaven cap possibilitat a les contrincants. Les notes més positives i destacades són les següents: amb els 2 punts sumats, Anna Badosa porta fins al moment un 100% d’efectivitat (16 partides guanyades i cap de perduda), Sara Ballester és ja una tramuntanenca més (s’ha adaptat a la filosofia del club de forma increïblement ràpida) i la Jana Riera guanyava a una gran jugadora com és la Mariona Sáenz. Acabada la primera volta de la competició, l’equip segueix líder amb 10 victòries per cap derrota i, evidentment, s’està en el bon camí per arribar a la desitjada fase d’ascens.

 Tercera Nacional Masculina

TT Tramuntana 4 - CTT Olot 2

Èpica victòria a casa contra el CTT Olot, rival directe en la lluita per arribar a la fase d’ascens. La gran notícia de la jornada va ésser la recuperació d’en Joni Díaz després d’unes darreres jornades erràtiques del vilamallenc, que va ensorrar als seus dos rivals amb màgia en el canell. Per la seva part Antonio Oña ens va tornar a donar una altra lliçó de lluita i sacrifici, doncs en les dues partides que va disputar havia de remuntar un 0-2 desfavorable per acabar guanyant 3-2, inclús un 12-10 amb 3-2 en el marcador general. Per la seva part, Albert Villa acusava l’inactivitat del Nadal (i potser també els excessos del dinar) i en aquesta oportunitat es quedava en blanc. L’Albert té un talent natural per aquest esport, però encara té dèficits de concentració i consistència que ha de superar. L’equip el necessita per assolir l’objectiu fixat i ha de ser una peça fonamental per arribar-hi.

Preferent Territorial

CTT Olot 2 - TT Tramuntana 4

La complicada pista dels de la Garrotxa només es pot conquerir amb experiència i després de passar alguna que altra vegada per “l’adreçador”. Això és el que la jove tripleta del TT Tramuntana va viure el passat divendres: malgrat jugar a un bon nivell, no es va retornar amb l’èxit a la motxilla. Gerard Pujadas i Nil Monell varen sumar un punt, mentre que Roger Muntada no tenia la mateixa sort i patia dues derrotes. Com ja s’ha comentat, podríem dir que es va fer un pas necessari per algun dia poder vèncer. La posició a la taula classificatòria continua sent confortable i aquesta situació ha de permetre als palistes jugar sense la pressió del resultat.

Primera Territorial

TT Tramuntana A 4 - CTT l'Albera 2

CTT Vilablareix 2 - TT Tramuntana 4

A continuació transcrivim la “crònica telegràfica” del nostre enviat al local de l’Institut Olivar Gran en l’encontre TT Tramuntana “A” – CTT Albera (comprovareu perquè estem estudiant pagar-li un curs accelerat de redacció): Pere (creiem que es refereix a Pere Faig), no podia amb P. Nieto. Només aconseguia un set. Mal partit de l’Stuart S. Thomson contra T. Arenas. Tot i no poder contrarestar en cap moment els serveis del rival, va arribar al cinquè joc (el que diem a continuació és collita pròpia: ha de aprendre a gestionar les avantatges i els finals de set, ja fa temps que ho sap però hi ha d’insistir). Sergi Múrcia encara estava de festes nadalenques i no podia fer res contra J. Bruni (creiem que el nom correcte és J. Brunet). Bona partida de Pere (Faig) contra T. Arenas, arribant al cinquè joc, però no va ser amb final feliç!!!!!! Amb el partit ja resolt, Sergi Múrcia repassa a P. Nieto (desitgem que només fos a la taula) i Stuart S. Thomson a “Bruni”.

Per la seva part, necessària victòria del TT Tramuntana “B” a la pista del CTT Vilablareix +cub per 2-4, que els hi permet seguir a la meitat de la taula classificatòria. La baixa per lesió de José Antonio Machín va ésser coberta per Lluís Vilagran, que complia amb un punt. Josep Gallego continua en bon estat de forma i també sumava un punt, mentre que el líder de l’equip, l’Eduardo Bernal, exercia aquesta posició i feia dos punts.

Segona Territorial

TT Tramuntana Gafi Gafi 3 - CTT Vilablareix 4

CTT Campllong 2 - TT Tramuntana Olivar Gran 4

Sembla que l’estil del cronista de Primera Territorial ha creat escola, veient la crònica que ens arriba de l’encontre CTT Campllong 2 – TT Tramuntana Olivar Gran 4: una victòria no tan fàcil com sembla, amb el protagonisme de Jordi Nierga que guanyava els seus dos partits, el darrer de la nit amb 3-2 per salvar-nos d’un doble!!!! La resta de punts els varen sumar Sabrina Takenouchi (1) i Marc Nierga (1).

Oportunitat desaprofitada dels nostres palistes per distanciar al cuer de la classificació, el CTT Vilablareix “B”, que s’emportava els dos punts cap el Gironès. Els nostres no varen estar excessivament encertats durant tot el matx i al final es va arribar a jugar el doble, on la parella Xavi-Òscar es va compenetrar pitjor que els rivals i malgrat la reacció a partir del tercer set no varen arribar a temps per assolir la victòria final. S’ha de continuar treballant a "tope" i fer valer tot el que s’aprèn en els entrenaments setmanals, per encarar el començament de la segona volta amb positivitat, ganes i força. Per part del Tramuntana varen puntuar Xavi Chozas (2) i Josep Juncà (1). Òscar González es quedava en blanc.

Lliga Edats Élit

TT Tramuntana Parc Bosch Pastissers 2 - CER l’Escala 4

TT Tramuntana 4 - CTT Bàscara 2

TT Tramuntana Casellas Advocats 6 - CTT Vilablareix B 0

TT Tramuntana Casellas Advocats 3 - TT Cassà 4

Destacarem dues coses bones i dues a millorar dels jugadors/es de cada equip, doncs en aquesta competició el resultat final és el menys important i cal analitzar altres paràmetres:

TT Tramuntana Parc Bosch: varen jugar Linda E. Thomson, Mercè Puig i Clara Arenas Bo: tècnica gestual correcte i capacitat de concentració. La Direcció Esportiva informa que va quedar mot satisfeta en aquest aspecte.

A millorar: cal aplicar els coneixements tècnics a la realitat de cada partida i saber veure les febleses del rival sense ajuda de la banda (almenys intentar-ho, no s’ha de jugar com autòmats). També cal tenir més instint “assassí”

TT Tramuntana Casellas Advocats: varen jugar Arnau Baró, Arcadi Baró i Carles Serra Bo: actitud i comportament excel.lents (tothom sap que aquesta característica és imprescindible per ésser jugador del TT Tramuntana). Es veu passió en aquests jugadors, que moltes vegades supera altres mancances.

A millorar: ens hem de deixar anar. Atacar quan hi ha l’oportunitat, ser fidels a l’estil propi malgrat a vegades ens porti a la derrota. A llarg termini és la única manera d’arribar als objectius desitjats (almenys així ho entenem)

Entrenament Federació Catalana de Tennis Taula

Finalment, i no per ser la darrera notícia és la menys important, el passat dissabte diferents jugadors del TT Tramuntana Casellas Advocats varen participar en una concentració organitzada per la Federació Catalana de Tennis Taula a l’Escala, dirigida pel seleccionador català Aitor Puig i amb presència de diferents entrenadors de clubs gironins, entre altres el nostre tècnic Jordi Saguer. El responsable de la Federació va destacar la concentració, bona tècnica i actitud del joves figuerencs, que de nou va resultar la representació més nombrosa. La nova fornada de palistes del club puja amb força i si es segueix en aquest rumb les expectatives són prometedores. Els participants varen ser Aram Bosch, Pere Casellas, Pep Casellas, Biel Ros, Artur Boyé i Pere Curós.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.