Seguint el ritme a les lligues estatals

Seguim

Resultats del cap de setmana del Tennis Taula Tramuntana Figueres:

Primera Nacional Masculina

TT Tramuntana 6 - Amics de Terrassa 0

Victòria que per la contundència pot semblar còmode, però només s’explica des de la professionalitat dels nostres palistes, que no varen deixar en cap moment reaccionar un contrincant amb un nivell suficient per posar les coses complicades a qualsevol equip. Destacar la millora espectacular de Ramon Clivillé, que ja torna a estar en els registres normals per un jugador del seva qualitat. Veient jugar a Ferran Brugada podria semblar que el tennis taula és un joc senzill, però si proveu d’executar els cops amb els que obsequia, comprovareu que la cosa es complica fins a l’impossible. De Jordi Saguer tots coneixem el seu talent i la bona notícia és que en aquesta ocasió va lluitar tots els punts, remuntant en la primera partida després d’un començament gèlid. No espereu que avui li apretem els cargols (segurament ell serà el primer sorprès), doncs és de justícia reconèixer quan es mereix paraules positives i aquesta setmana va jugar realment bé. Resumint l’encontre i com diria un entrenador del que alguns anomenen l’esport rei, amb el resultat de 6-0 “no hace falta decir nada más”. La Junta del club ens comunica que vol expressar l’agraïment al públic assistent a l’encontre (i al de Tercera Nacional) del passat dissabte. En aquests dies hivernals representa un esforç deixar la comoditat del sofà i venir a donar suport als equips, però els “supporters” habituals no varen fallar. Esperem que arribi un moment on tothom doni el mateix i l’aforament sigui superior. Veure els jugadors de les màximes categories del club és un plaer i ells necessiten del nostre suport, doncs al cap i a la fi, són els representants del més alt nivell de l’entitat i els seus èxits repercuteixen positivament sobre tot el conjunt.

 Tercera Nacional Masculina

TT Tramuntana 4 - CTT Ripoll 2

Victòria necessària per acabar la primera volta de la competició en segona posició de la classificació i un balanç espectacular de 10 triomfs per 1 sola derrota. La temporada espectacular d’Antonio Oña ha arrossegat a la resta de companys, que no volen ser menys, fins el punt de sorprendre a la Direcció Esportiva. Malgrat es comptava fer una bona campanya, s’estan superant totes les expectatives i ningú ha decepcionat, però no ens podem relaxar i com s’ha dit abans, el repte és molt important i caldrà seguir treballant al màxim.

Contra el CTT Ripoll només A. Sellas va poder puntuar contra Dani Mena i Joni Díaz. La resta de partides varen caure del costat figuerenc de forma ràpida i contundent, doncs es varen resoldre per 3 sets a 0 en tots els casos. Els nostre varen ésser superiors en joc i motivació i els resultat final és just.

Preferent Territorial

TT Tramuntana 4 - CTT l'Albera 3

Després de 2 derrotes feia falta la victòria per seguir a la part alta de la classificació, i no es va fallar. Gerard Pujadas continua exercint com a líder de l’equip i sumava dos punts de mèrit, mentre que Jana Riera es recuperava d’un començament irregular i feia el tercer punt que ens portava al doble després d’anar per darrere en el marcador per 2-3. Malgrat en Nil Monell es va quedar en blanc en aquesta oportunitat, la Direcció Esportiva va quedar molt satisfeta del seu rendiment, doncs és evident que ha experimentat una bona progressió i està preparat per consolidar-se en la categoria. Com dèiem, es va arribar al doble, on la parella Pujadas-Jana va fer un joc espectacular, i sense donar opcions als veïns i amics de la Jonquera, acabava per la via ràpida (3-0).

Primera Territorial

TT Tramuntana A 6 - CTT Torroella 0

Victòria sense contemplacions. Roger Muntada, Stuart S. Thomson i Sergi Múrcia varen ésser clarament superiors als rivals i s’imposaven consecutivament en totes les partides. L’equip segueix en posicions capdavanteres i la temporada està resultant còmode. Com sempre, algú haurà de millorar la gestió emocional.

TT Tramuntana “B” 3 - CTT Vilablareix “B” 4

El desenvolupament de l’encontre ens va deixar “el pelo como escarpias” i taquicàrdics, doncs després de desaprofitar 2 sets d’avantatge i fins 6 boles de partit en el doble (3-3 en el marcador global), es va perdre. Realment, la gestió de la partida decisiva no va ser la millor i s’haurà d’aprendre de les errades. Abans d’arribar aquí, Eduardo Bernal havia fet dos punts i seguia en una bona ratxa. Josep Gallego s’està consolidant i amb un percentatge proper al 50% confirma que és un dels puntals de l’equip. Divendres va tornar a sumar un punt. Xavier Chozas, debutant a la categoria, va protagonitzar segurament la millor actuació, i malgrat no va puntuar, plantava cara als rivals i en cap moment va acusar la pressió. Segons manifestava a l’entrevista prèvia al matx, estava “feliç i motivat per debutar a la categoria, esperant donar el màxim i passar una bona estona”. Podem dir sense ombra de dubte que no va defraudar.

Open Girona Fase II

Desplaçament al Pirineu (Camprodon) per disputar la segona fase de l’Open Girona. En el nivell “C” participaven Arnau Genover i Biel Ros, jugant a un nivell correcte. Tots dos palistes fa poc temps que competeixen i encara han d’agafar molta experiència. Compromisos com l’Open Girona són ideals, doncs no hi ha exigència de resultats

En els nivells “A” i “B” es va participar amb 7 palistes i una actuació global discreta. Al marge d’Eduardo Bernal, que sí s’apropava a l’èxit i arribava a la final, on perdia ajustadament per 2-3, la resta de jugadors no varen passar la fase de grups. Linda i Stuart S. Thomson eren quarts, Mercè Puig cinquena i Josep Gallego i Sabrina Takenouchi tercers. Per part de la Linda i la Mercè caldrà fer un esforç extraordinari si volen arribar al Torneig Estatal de Valladolid del proper 19 de febrer, segona competició més important de la temporada, amb possibilitats d’assolir els objectius personals que es fixin elles mateixes.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Nota: abans de tancar l’edició ens arriba la trista notícia del traspàs del pare del company, jugador i secretari de la Junta Xavier Chozas. Des de la Junta del club li volem fer arribar el nostre suport i el de tots els socis i simpatitzants en aquests moments tan difícils. Ànims Xavi!!!!!!!!!

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.