L'equip de tercera nacional agafa distància

Resultats del cap de setmana del Tennis Taula Tramuntana Figueres:

Primera Nacional Masculina

TT Tramuntana 4 - C.D. Fortuna 2

L’equip de Donosti visitava la pista dels figuerencs com a cuer però va donar més feina de la teòricament prevista. El seu jugador estranger va fer els dos punts dels bascos, superant Ramon Clivillé i Jaume Muntada, però aquí va acabar la resistència dels contrincants. Jordi Saguer tenia una altra tarda plàcida i s’imposava sense cap mena de dificultat a J. Mendazona i A. Arrozpide (demanava arròs i el de Figueres li va donar una ració de la seva recepta especial “a banda”, fen-te’l moure per tota la taula fins que va quedar pastat; esperem que si ho llegeix i ho entén, el simpàtic jugador basc no s’enfadi i ens permeti aquesta llicència gastronòmica). Ramon Clivillé també derrotava Arrozpide de forma contundent i amb 3-2 en el marcador Jaume Muntada, malgrat en el primer set va fer treure cares de preocupació en els seus companys al haver d’arribar fins el 16- 14 (va ser intencionadament????? No ho sabrem mai però no ho creiem), resolia per 3-0 i donava una nova victòria a l’equip.

La propera setmana es visita la pista del CTT Olot, segon classificat just per davant nostre, en un matx de gran rivalitat que ens pot servir per enfilar-nos encara més amunt. La missió no serà fàcil i caldrà que els nostres representants donin els millor del seu joc, si es vol aspirar a assolir la primera posició de grup que dóna un avantatge significatiu a la fase d’ascens.

Tercera Nacional Masculina

TT Tramuntana 4 - CTT Bàscara 2

Nova victòria de l'equip de Tercera Nacional davant els veïns de Bàscara, que ens consolida a la segona plaça de la classificació i ens permetria, si som capaços de conservar-la, jugar la fase d'ascens. No es presentava un encontre fàcil (mai ho són), doncs els de Bàscara ja varen donar la sorpresa la temporada passada a la nostra pista. Començava Antonio Oña, que segueix en una línia impecable, desfent-se per 3-0 de G. Gironès. Tot seguit Dani Mena no podia davant O. Hurtós i cedia per 1-3. Joni Díaz ha recuperat la seva millor versió i derrotava J. Ma Cano sense contemplacions. Amb un 2-1 favorable al marcador, el nostre capità no fallava i sumava una victòria de mèrit davant O. Hurtós. Joni Diaz no tenia pietat i guanyava 3-0 G. Gironès. Ja amb la victòria a la butxaca, Dani Mena no podia rematar la feina i perdia per 2-3 davant J. Ma Cano. Destacar la consistència de tots els palistes de l‘equip, que porten una ratxa de 6 victòries consecutives i han agafat una distància respecte el segon classificat de 4 encontres.

Preferent Territorial

CTT Palafrugell 4 - TT Tramuntana 3

Amb un equip format per dos juvenils i un sub-23, gairebé es dóna la sorpresa davant una tripleta amb una mitjana d’edat molt superior. Gerard Pujadas s’imposava a J. Manchado i E. Sepúlveda, mentre que Roger Muntada també es desfeia de Sepúlveda (3-2). Faltava un punt i quasi es rasca: Nil Monell perdia per 2-3 davant J. Manchado i Roger Muntada va estar a un pas de donar la sorpresa de la jornada, doncs arribava a tenir un 9-8 favorable en el cinquè set de la partida contra J. Miquel Álvarez, ex-tramuntanenc i amic del club, que en una posició inversemblant aconseguia empatar i en les avantatges fer valer la seva experiència. En el doble, tres quarts del mateix. Fins als darrer punts Pujadas-Monell varen anar per davant en el marcador, però llavors venia l’apretada dels de la capital del peix fregit, que acabaven vencent per 3-0 (11-9, 12-10 i 11-9). Molt bones sensacions malgrat tot.

Primera i Segona Territorial

Segons marca la normativa, el primer encontre de la segona volta tornava a enfrontar als dos equips figuerencs de Primera i Segona Territorial. Al marge dels resultats, que teniu a la primera plana, el que volem destacar en aquesta ocasió és el bon ambient i el clima de cordialitat que es va viure al gimnàs de l’Institut Olivar Gran. Com a entitat de caire social i propera a la gent corrent, es va tornar a donar una lliçó del que representa aquest esport: equips formats per grans i joves, homes i dones, integrats socialment pel tennis taula sense diferència d’edat, sexe o classe social. Com bé recorda a vegades algun representant de la Junta, en realitat no som un esport minoritari sinó que molt gran. Que prenguin nota!!!!!!!!!

Torneig Horitzó Fase 4

No menys bones notícies ens arriben de la quarta fase del Torneig Horitzó, disputada a Cassà de la Selva. Al marge dels ja consagrats juvenils, infantils i alevins, de qui ja hem parlat en altres cròniques i ho tornarem a fer en futures, destacar el paper dels nostres benjamins i prebenjamins. Èric Cuadrado, Biel Ros, Artur Boyé, Raúl Mena, Bernat Muntada i Pere Curós ja han passat a ser de petites promeses a possibles realitats. Deixant al marge que l’Èric, en Biel i en Bernat varen pujar de nivell, el que més va donar satisfacció a l’equip tècnic desplaçat va ser la bona tècnica gestual, capacitat de resposta davant situacions imprevistes i “desparpajo” (després de donar-hi voltes una estona, no hem trobat una expressió més idònia) del nostre jovent. Estem en el bon camí, però hem de recordar que només hem fet una petita passa endavant i el trajecte és llarg, encara que és just gaudir d’aquets petits èxits!!!!

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.