Creant estil a primera i tercera estatal

Resultats:

Primera Nacional Masculina

TT Tramuntana 4 – TT Torelló 2

Resum de l’actuació dels palistes figuerencs

Jordi Saguer (2 punts): podem dir que no varen ser els dos punts més complicats de la seva carrera esportiva. Si en el salt d’alçada Dick Fosbury va inventar una nova tècnica i Giovanni Roccotelli la coneguda figura consistent segons la Wikipèdia en “golpear el balón en el fútbol en el que la pierna que golpea la pelota pasa por detrás de la pierna que soporta todo el peso del cuerpo, es decir, cruzando ambas piernas”, o sigui la rabona, el nostre estimat jugador i entrenador passarà a la història per ser l’inventor de l’estil “Saguetis”, que es pot resumir en la següent premissa: màxim rendiment amb l’esforç just, fent que el rival sembli molt més fluix del que realment és. El passat dissabte vàrem viure una nova “masterclass”, això sí, acompanyada de cops excepcionals de revés.

Ramon Clivillé (1 punt): nota d’aprovat. Contra J. Dot va tenir l’èxit a tocar de les mans, amb un avantatge de 8-5 en el cinquè set, però si les decisions varen ser correctes a partir d’aquí, no la posada en pràctica. Fins a 3 errades no forçades permetien igualar al rival, que en veure’s afavorit pel “regal” no el va desaprofitar i es feia amb la victòria per 2-3. Contra D. Zamora va anar per la via pràctica i ràpida, imposant-se per 3-0. Jaume Muntada (1 punt): aprovat just. Sense opcions contra J. Dot (1-3) al marge d’un bon primer set. Contra G. Font va patir excessivament al provar de posar en pràctica l’estil “Saguetis” sense èxit. Quan va tornar a la tàctica clàssica va millorar i guanyava 3-1. Si vol fer un paper digne al proper Torneig Estatal haurà de millorar.

Tercera Nacional Masculina

TT Tramuntana 6 – TT Sant Quirze 0

Partit relativament còmode per els nostres jugadors, doncs el TT Sant Quirze no alineava les primeres espases. El matx es va decantar per la via ràpida 6-0, amb només un set en contra. Aquesta victòria ens permet seguir en la primera posició de la taula classificatòria amb moltes opcions de disputar la fase d'ascens a Segona Estatal, però cal seguir treballant "partit a partit".

Preferent Territorial

TT Tramuntana 4 – CTT Camprodon 3

Després de dos enfrontaments on es va perdre en el doble calia guanyar per seguir a la part mitja de la classificació, i els nostres no varen fallar. Gerard Pujadas està protagonitzant una temporada excepcional i sumava 2 punts de nou. Nil Monell va derrotar X. Cifuentes còmodament però no podia amb J. Martí, mentre que Stuart S. Thomson ens donava una nova ració de la seva especialitat: bon joc que no es reflecteix en els resultats. En aquesta ocasió el doble (Pujadas-Monell) ens va ser clarament favorable (3-0).

Primera Territorial

CTT Vilablareix “A” 6 - TT Tramuntana “A” 0

Així com Jordi Saguer crea escola a la taula, les cròniques de Sabrina Takenouchi ho podrien fer a la facultat de periodisme. Bromes apart, cal agrair l’esforç que fa per redactar en català:

Resultat de 6 punts a 0 i 18 jocs a 0, però no va ser tan fatal com sona. Marc Nierga tenia opcions contra A. Bonany, però el rival ha jugat més “clever”, amb millor estratègia i ni suava. Linda E. Thomson contra L. Cassà i els seus bons serveis i bloqueigs..., com Marc (0-3). Jo (Sabrina Takenouchi) contra R. Barneda, buscant revenja pel 2-3 del darrer Open Girona, però derrota de nou (0-3). Linda E. Thomson contra A. Bonany va ser la partida més bonica de la nit, amb punts de mèrit per les dues parts. Marc Nierga contra R. Barneda la decepció de la nit, perdia clarament 0-3. Finalment, jo (Sabrina Takenouchi) contra Ll. Cassà es va donar tot (esportivament parlant), amb filosofia de gaudir, millorant en la restada i el servei, però el rival s'emportava simplement més punts, cosa que normalment porta al fracàs.

TT Tramuntana “B” 4 – TT Cassà 2

Malgrat el nostre corresponsal no ha enviat informació, expressant d’aquesta forma la disconformitat amb la crònica de la darrera jornada, podem dir que la del Tramuntana “B” va ser la sorpresa agradable de la setmana a les Lligues Territorials. El TT Cassà es presentava a Figueres com a segon classificat i es va veure superat pels nostres. A destacar que Eduardo Bernal, tot i seguir enfadat amb el departament de premsa, feia dos punts i segueix com a líder de l’equip. No menys important varen ésser les victòries d’Arnau Coll, debutant en la categoria aquesta temporada, i que tot i la manca d’entrenament va puntuar, i la de Josep Gallego sobre C. Curquejo, confirmant que també està fent un curs excel.lent i s’ha convertit en un dels puntals de l’equip.

Segona Territorial

TT Tramuntana Gafi Gafi 0 – CTT Ripoll 6

Els figuerencs s’enfrontaven al líder de la categoria, que va demostrar perquè ho és, emportant-se un 0-6. No obstant, es va veure un gran matx, on els nostres palistes, com és costum, varen donar la cara en tot moment, forçant en dues oportunitats el cinquè set. Amb l’aturada prevista d’un mes de competició s’haurà de seguir entrenant, doncs és aquí on es sembra per després recollir. Nota recordatòria: si no es tracta d’una situació d’onada de fred excepcional, que no ho era, cal jugar amb pantaló i màniga curta. També hem de donar la millor imatge com a club a nivell estètic.

TT Tramuntana Olivar Gran 2 – TT Cassà 4

Podem dir que aquesta va ser la decepció de la nit de divendres, doncs realment la Direcció Esportiva no esperava la desfeta davant el TT Cassà, a qui no li volem treure el mèrit del triomf. Lluís Vilagran va trencar l’estadística i perdia amb 2-3 en el marcador. Abans havia sumat un punt, que afegit al de Carles Serra varen ésser insuficients. Mercè Puig no va viure la seva millor actuació i s’estavellava davant el mur defensiu de A. Ferrer. No molt bones sensacions en vista al Torneig Estatal del proper 18 de febrer.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.