L'equip de Tercera Nacional és Imparable

Resultats:

Primera Nacional Masculina

TT Tramuntana 3 – CTT Vilafranca 4

Ensopegada inesperada a casa, que ens deixa pràcticament sense opcions d’assolir la primera plaça de grup.

Jordi Saguer: dos nous punts del figuerenc, sense complicacions. Complidor com sempre, sense escarafalls però tampoc sense errades. No farà omplir pavellons, però tampoc falla quan se’l necessita.

Ramon Clivillé: victòria davant R. Blanco però sense poder superar el joc defensiu de M. Menal. Cal que sigui més fort a nivell mental, doncs l’equip el necessita i confia plenament amb les seves capacitats.

Jaume Muntada: els que varen venir al gimnàs de l’Institut Olivar Gran ja ho varen veure........ i els que no, doncs haver vingut!!!!!!!!!!!!!!!!!!, només indicar-vos que no va ser la millor actuació de la temporada. El matx es va decidir en el doble, on malgrat imposar-se en el primer set, Jordi Saguer i Ramon Clivillé es varen fondre com un terròs de sucre en el cafè en llet en els tres restants. Els visitants varen veure la tàctica a seguir abans i millor, i l’equip es queda ara en terra de ningú, però sense possibilitats de cometre noves errades.

Tercera Nacional Masculina

TT Tramuntana 6 – CTT Parets 0

No hi ha paraules per descriure la marxa de l'equip de Tercera Nacional, que el passat dissabte va protagonitzar una nova exhibició. En aquesta oportunitat la víctima propiciatòria va ésser el CTT Parets, que en cap moment va inquietar els nostres palistes. El resultat final de 6-0 i 18-1 en sets no deixa lloc a interpretacions. Amb la fase d’ascens gairebé a la butxaca, Antonio Oña, Albert Villa, Joni Díaz i Dani Mena tindran el repte de portar l’equip a la Segona Estatal.

Preferent Territorial

TT Tramuntana 2 – AVAP 4

Jana Riera, Roger Muntada i Nil Monell no varen poder amb l’eclèctic AVAP, malgrat es va lluitar des del principi fins al final. L’experiència dels visitants va ésser clau en els moments decisius i els punts varen volar cap a Girona.

Primera Territorial

CTT Palafrugell 1 – TT Tramuntana “A” 5

Victòria balsàmica després de diverses jornades on la sort no va ser favorable. La tripleta tramuntanenca formada per Sergi Múrcia, que torna a estar al seu nivell i ja puntua per partida doble, i els germans Stuart i Linda Thomson s’alçaven amb un triomf vital per allunyar el fantasma del descens.

CTT Camprodon 2 – TT Tramuntana “B” 4

L’arribada d’Eduardo Bernal a l’equip ja fa unes jornades ha donat confiança als seus companys (seria ideal sinó fos tan “insistent” en segons quines matèries). En aquesta ocasió va estar perfectament acompanyat per Arnau Coll i Lluís Martin, i ja estem situats en les posicions capdavanteres de la taula classificatòria

Open Girona

No menys bones notícies ens arriben de la tercera fase de l’Open Girona, disputada a Camprodon. Destacar el paper dels nostres benjamins i prebenjamins. Èric Cuadrado, Biel Ros, Artur Boyé, Bernat Muntada i Pere Curós ja han passat a ser de petites promeses a possibles realitats. Deixant al marge els resultats, que ara per ara no tenen importància, la satisfacció de l’equip tècnic desplaçat va ser veure la bona tècnica gestual i capacitat de resposta davant situacions imprevistes del nostre jovent. Estem en el bon camí, però hem de recordar que només hem fet una petita passa endavant i el trajecte és llarg.

La representació del Tramuntana Figueres es va completar a les categories de més edat amb Albert Boyé, Eusebiu-Ioan Apostol, Mercè Puig, Linda Thomson, Stuart Thomson, Sabrina Takenouchi, Sergi Múrcia (que va gaudir d’un cap de setmana estranyament actiu a nivell de tennis taula, l’hauran fet fora de casa???????) i l’incombustible (per sort o desgràcia) Eduardo Bernal

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.