Victòria a les lligues estatals

Resultats:

Primera Nacional Masculina

TT Tramuntana 5 – TT Vic 1

Visita del perillós TT Vic, que ocupa una de les posicions de la meitat de la classificació, però sempre és capaç de sorprendre als de dalt. Començava Jordi Saguer amb una victòria relativament còmode davant J. Carceller (3-1). El figuerenc sap aprofitar com ningú els punts febles dels rivals i al marge de l’habitual desconnexió quan va molt per davant (en aquesta oportunitat 2 sets a 0), en cap moment va donar la sensació de veure perillar la situació, doncs dominava la taula amb el seu cop de revés antològic. Seguidament Ferran Brugada tampoc tenia problemes contra D. Avilés, a qui s’imposava per 3-0. El sabadellenc molt poques vegades dona opció als contrincants, i quan els cops entren, que és gairebé sempre, la bola viatja a una velocitat sideral, impossible d’ésser retornada. Pel que estem veient, Ramon Clivillé és un jugador d’extrems i provarem d’explicar-nos: si juga bé, ho fa de forma brillant; durant dos sets va portar de corcoll al millor palista visitant (S. Molist), amb un joc d’atac que s’imposava als cops poc acadèmics, però efectius, del rival. Però després vàrem viure l’altra cara de la moneda, doncs va passar a tenir poca consistència i cometent masses errades no forçades, que permetien la reacció a l’altra costat de la taula en els tres sets següents. Resum: derrota però bones sensacions a moments. Ha de tenir més confiança en les seves possibilitats, car és un palista de primer nivell si s’ho creu.

Amb 2-1 en el marcador Ferran Brugada escombrava a J. Carceller (3-0), seguint amb el seu particular recital de serveis i cops de dreta i revés definitius, posant el 3-1 favorable als nostres. Seguidament es va viure potser la partida més emocionant de la tarda, doncs Jordi Saguer i S. Molist varen protagonitzar un enfrontament ple d’alternatives, intens i amb intercanvis llargs i preciosos estètica i tècnicament parlant. Malgrat el tramuntanenc va començar malament (0-2), amb poca precisió en la restada i manca de concentració (a vegades es queixa massa de tot), va saber buscar al seu interior l’esperit de pura competició que el caracteritza com cap altre, i ajudat pels bons consells de la banda, reaccionava a temps. En el tercer i quart sets restava molt millor i l’atac de revés feia mal al rival, aconseguint l’empat i finalment alçar-se amb l’èxit en un cinquè set per emmarcar (3- 2). Amb tot resolt i ja sense pressió, Ramon Clivillé certificava la victòria amb un 3-1 contra D. Avilés, deixant el resultat final en un 5-1 possiblement enganyós. Aquest triomf ens permet seguir a la part alta de la classificació i amb moltes opcions de jugar la fase d’ascens, que s’haurà de certificar en els propers compromisos.

Després del matx es va celebrar el que havia d’ésser un berenar, però que per molts va acabar significant un copiós sopar, atesa la quantitat de “teca” que varen preparar els organitzadors. Agrair especialment la col.laboració i l’esforç de Jordi Ros i Juan José Mena, sense qui no hagués estat possible la festa, així com dels socis i jugadors assistents. Lamentablement, s’esperava més presència de públic, tant en l’encontre com al berenar, però una vegada més s’ha demostrat que no tothom és capaç de donar i només espera rebre. Segurament, un dels fracassos de la Junta actual, entre d’altres, ha estat el no saber implicar suficientment a la massa social en la vida del club, però sembla que l’egoisme imperant en la nostra societat d’avui en dia també s’ha infiltrat en la nostra entitat (els que volien polèmica, ja la tenen....).

Tercera Nacional Masculina

CTT Vilablareix 1 – TT Tramuntana 5

Nova victòria que ens permet continuar com a líders de la classificació. Una vegada més, Antonio Oña, Joni Díaz i David Villa varen ser netament superiors als rivals i els punts varen caure consecutivament de la nostra part, excepte el que podríem qualificar com “d’accident” de Joni Díaz” contra E. Llorente (sense voler menystenir el bon palista gironí, creiem que actualment en Joni és superior). La propera setmana ens visita el CTT Cardedeu, segon classificat, en el que serà el matx que podria decidir el títol de lliga i on els nostres jugadors tindran una bona prova de foc per encarar la fase d’ascens, que tenen virtualment a l’abast de la mà.

Preferent Territorial

TT Cassà “B” 4 - TT Tramuntana 2

Derrota que segurament, així ho esperem, serà intranscendent en el desenllaç de la lliga, a la pista del TT Cassà “B”, que veient-se més necessitat de punts va posar un punt més d’intensitat que els alt empordanesos. Gerard Pujadas, Nil Monell i Stuart S. Thomson ho varen donar tot, però no va ser possible assolir la victòria davant d’un rival més motivat. Ara caldrà cercar en els propers compromisos els triomfs que ens donin la tranquil.litat definitiva.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.