Comença una nova temporada

A escasssos 15 dies del començament de la temporada 2017/2018, El Tennis Taula Tramuntana Figueres afina la preparació dels seus palistes, a l'espera dels primers compromisos oficials. Es presenta un curs llarg i complicat, doncs l'exigència dels contrincants tornarà a ser elevada i afrontem nous reptes que posaran a prova la capacitat i resilència dels nostres jugadors/es. Fem una breu ullada a les diferents competicions:

Divisió d'Honor Femenina

Per primera vegada les noies del Tennis Taula Tramuntana Figueres competiran a la segona màxima categoria nacional. Amb l'objectiu de fer una classificació correcta, sense patiments, la baixa de la Sara Ballester i l'Anna Badosa s'ha cobert amb dues palistes extraordinàries, de plenes garanties, com són la Laura Ramírez i la Maria Ballester, que ens donaran un plus de qualitat. Serà tot un repte per a la Jana Riera i la Clàudia Pérez en el seu debut a la categoria; aquesta darrera seguirà amb nosaltres després de renovar la cessió amb el CTT Calella.

Primera Nacional Femenina

Ens sentim molt orgullosos de poder presentar un segon equip femení a les lligues nacionals, si bé ha estat necessari un esforç molt gran per part del club, tant a nivell econòmic com de logística. Les locals Mercè Puig i Linda E. Thomson han de liderar aquest equip, junt amb les noves incorporacions de l'Anna Aromí i Lídia Yun Baus, la segona cedida pel CTT Vilablareix. L'objectiu és agafar experiència i complementar les alineacions del primer equip, si s'ho guanyen.

Primera Nacional Masculina

Renovació profunda, obligada per la marxa de Ramon Clivillé i Ferran Brugada. S'incorpora al conjunt Manel Menal, que amb el seu espectacular joc defensiu de ben segur ens farà viure partides d'enorme plasticitat al gimnàs de l'Institut Olivar Gran. Malgrat la bona tasca de la Direcció Esportiva, les dificultats generals per trobar palistes a la categoria també ens han pesat, i Jodi Saguer i Jaume Muntada hauran de fer un esforç suplementari per tirar endavant la temporada, no s’espera menys d’ells. Segurament serà clau l'aportació dels jugadors que pugin des del segon equip. Veurem com s'avança, però l'any serà complicat.

Segona Nacional Masculina

L'ascens assolit la temporada passada ens dona dret a l'estrena a la Segona Nacional masculina. Es conserva la mateixa base de l'equip, amb Antonio Oña, Albert Villa, Joni Díaz, Dani Mena i Ivan Lavado. Com a Primera Nacional, el nivell general ha pujat i en el grup on hem quedat enquadrats hi ha rivals molt forts. L'objectiu serà la permanència, pel que els nostres hauran de donar el 100%.

Lligues Territorials

Les lligues territorials també donaran començament el cap de setmana del 30 de setembre. Atès que els jugadors del club encara no saben la distribució dels equips, no creiem correcte que ho coneguin per la premsa; així doncs, esperarem a comunicar la distribució. El que sí en permet avançar la direcció Esportiva és que l'estructura serà bàsicament de continuïtat, doncs fins ara no ens ha anat malament, amb combinacions d'equips formats per gent amb experiència i joves valors que es van incorporant a la competició. Avancem que cada vegada han d'anar prenent més protagonisme el jovent i nous jugadors hauran de pendre més responsabilitats.

Per acabar, informar que el proper 30 de setembre farem la presentació oficial del club, coincidint amb els partits de lligues nacionals com a locals. Per tant, es convoca a tots els jugadors/es amb la nova equipació oficial per tal de portar a terme la foto de família. Ens obsequiarà amb la seva presència el Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Figueres i altres autoritats. Al ser la primera vegada que fem aquest petit acte, el club demana el màxim de presència, per tal de poder fer una celebració lluida i festiva. Moltes gràcies per endavant!!!!!!!!!!!!!!!!

Des del Departament de Premsa volem desitjar una molt bona temporada a tots els palistes del Tennis Taula Tramuntana Figueres i comunicar-vos que seguirem informant puntualment cada setmana dels resultats, amb l'objectivitat i rigor que ens caracteritzen, no exempta d’aportacions amb l'intenció de no caure en la monotonia, si bé cada vegada es fa més difícil.

Seguim en contacte

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.