Comencen les lligues estatals i territorials

Presentació del Club Tennis Taula Tramuntana Figueres

El passat dissabte 30 de setembre es va celebrar la presentació dels equips del Tennis Taula Tramuntana Figueres, primera vegada que el club organitzava aquest acte. Es va notar la manca d'experiència, doncs realment va ésser caòtic a nivell de coordinació (no s'acusa a ningú, només es posa de manifest), si bé per un altre costat ja és una característica pròpia del club (ens referim a la barreja d'ordre i desordre). Ens va obsequiar amb la seva presència el regidor d'esports Jordi Masquef, que va quedar sorprès per la dimensió del club (sic) i, esperem que no empès per un excés d'eufòria, va garantir la propera construcció del magatzem annex al gimnàs necessari per tal de guardar el nostre material, obra llargament esperada. Com solem dir, moltes gràcies als que vàreu poder vindre.

Taulell de resultats

Aquest és el taulell de resultats de les dues primeres jornades de lliga. Com veieu, aquesta temporada incorporem la valoració feta pel Departament de Premsa, com ja fan altres publicacions esportives

Divisió d'Honor Femenina

L'equip ha començat la temporada amb dos victòries de solvència, que ens donen molta cofiança per al futur. Tant davant el CTT Ripollet com el Gasteiz les nostres palistes varen ésser superiors des del primer fins al darrer moment del matx i només la relaxació, quan la victòria estava assegurada, va permetre a les rivals salvar l'honor. Laura Ramírez i Maria Ballester són dos fitxatges de nivell superior i Jana Riera i Clàudia Pérez no desentonen gens. Les perspectives són molt bones.

Primera Nacional Masculina

Derrota sense excuses davant l'Escala en el primer matx de la temporada, on només Jordi Saguer va puntuar amb la seva habitual solvència, tot i que aquesta vegada sí que va haver de posar el 100% a sobre la taula. Manel Menal va jugar bé, però els rivals eren potents i es varen saber adaptar al seu joc defensiu, que va fer les delícies del públic. De Jaume Muntada aquesta vegada el millor que podem fer és no dir res.

A la segona jornada es visitava la pista del CTT Sant Lluís de Menorca. El viatge va ser esgotador i el cansament es va fer notar, però el triomf final per 3-4 en el doble va compensar el patiment. Jordi Saguer va arrollar als seus rivals (l'arròs caldós del dinar se li va posar bé), mentre que Manel Menal complia sobradament amb un punt. Jaume Muntada continua "missing" i es tornava a quedar en blanc, malgrat en el doble definitiu va millorar en efectivitat i fent parella amb Jordi Saguer s'imposaven als menorquins amb relativa comoditat. Cal destcar la valentia del president, que deprés de perdre 2 individuals es va atrevir a jugar el doble, donant exemple de serenitat i confiança.

Segona Nacional Masculina

Es sabia que la temporada serà dura, i les dues primeres jornades només han fet que confirmar-ho. Les derrotes davant Esparreguera i Ateneu per 6-0 han de servir com a toc d'atenció i els nostres representants a la categoria han de ser conscients que anirem la límit tot l'any. S'espera un reacció immediata que no pot esperar, doncs a la tercera jornada es rebrà al CTT Hospitalet, rival directe per assolir la permanència. Malgrat pot semblar que es pressiona a l'equip, els punts són necessaris i s'han de començar a sumar.

Lligues Territorials

L'absència de notícies dels nostres corresponsals a les lligues territorials resulta inexplicable, però no del tot estranya, doncs ja ha passat anteriorment. Potser serà que amb l'embolic polític actual estan per altres qüestions (que ningú s'ofengui, el comentari ha estat en to de broma. Com ja sabeu el club és estrictament esportiu)

Preferent Territorial

Victòria contra l'AVAP per 4-2 i derrota contra el CTT Olot pel mateix resultat. La tònica sembla la de l'any passat, sense patiments per retenir la categoria. No obstant, si algun dels joves que formen l'equip tenen aspiracions de jugar més amunt (les haurien de tenir) caldrà que ho demostrin amb resultats.

Primera Territorial

En la primera jornada el TT Tramuntana "A" es va imposar al TT Tramuntana "B" gràcies a les aportacions dels germans Thomson (Stuart i Linda). Completava l'equip-familia la seva mare, així que tot va quedar a casa (esperem que no hi hagin conflictes...). La Sabrina substituïa a darrera hora Lluís Vilagran, afectat per lumbàlgia (en fem grans???). Per part del Tramuntana "B", debut de Xavier Chozas a la categoria amb bones sensacions. Lluís Martin també va jugar a un bon nivell i completava la tripleta Mercè Puig, En la segona jornada, al TT Tramuntana "A" se li va ajornar l'encontre mentre que el TT Tramuntana "B" canviava tots els palistes en el desplaçament a Cassà, que es va salvar amb una meritòria victòria per 3-4.

Segona Territorial

En la primera jornada es repetia el TT Tramuntana "A"-TT Tramuntana "B", en el que podriem qualificar de xoc (paraula de moda) de generacions. El TT Tramuntana "A" comptava amb Biel Ros, Arnau Genover i Albert Boyé, alevins i infantils, mentre els companys superaven llargament l'edat dels primers (Josep Juncà, Xavier Fores i Miquel Colon). Al final es va imposar la joventut per 4-2, però el mur d'en Miquel Colon encara és massa alt i robust per al nostre jovent. Hauran d'apretar per grimpar-lo.
La segona jornada no va ser gens positiva, doncs els dos equips perdien els seus compromisos, no sense lluitar en tot moment, segons informen els capitans

Édats Élit

Primera concentració disputada a l'Escala. El TT Tramuntana "A"-TT Tramuntana "B" es va resoldre per 4- 1 a favor de les noies (Tramuntana "B"), amb punts de Mercè Puig (2) i Lídia Yun (1), a més del doble. Davant tenien els descarats Bernat Muntada i Raúl Mena, que no els hi varen posar les coses fàcils.
A la segona ronda el TT Tramuntana "A" s'imposava al CTT Camprodon per 3-2 i el TT Tramuntana "B" era superat pel TT Cassà. Debut a la banda del nou tècnic del club Gerard Pujadas, amb un bon comportament general, però encara es nota la manca d'experiència (ja l'anirà agafant, us ho assegurem). Lamentablement, no ens han arribat fotografies.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.