Victòries a les lligues estatals

Els representants del Tennis Taula Tramuntana Figueres al Horitzó

El passat dissabte es va disputar la primera fase del Torneig Horitzó de la present temporada, amb la participació de 11 palistes del Tennis Taula Tramuntana Figueres.

Taulell de Resultats

Taulell de Resultats TT Tramuntana

Primera Divisió Masculina

Agònica. Aquest és l’adjectiu perfecte per descriure la victòria de primer equip del Tennis Taula Tramuntana Figueres. L’encontre es va desenvolupar com un típic dia d’estiu. Començava amb un sol radiant, que representa la victòria de Manel Menal sobre G. Quesada (3-0) i la millora en el joc de Jaume Muntada, que gairebé dona la sorpresa davant el base visitant, el talentós M Pèlachs, el qual s’imposava des del darrera (0-2) fins el 3-2 final, salvant un punt de partida. Seguia el bon temps amb Jordi Saguer, que no donava opcions a M. Redonodo (3-0), i la tarda es presentava igual de tranquil.la després que Jaume Muntada sumés el primer punt de la temporada (3-1 sobre G. Quesada, ja era hora!!!!). Però com passa a l’estiu, la tempesta es va presentar sobtadament. Manel Menal no podia rematar davant M. Redondo (2-3) i descarregava amb força a continuació, quan inesperadament M. Pèlachs es desfeia amb relativa comoditat de Jordi Saguer (no ens encarnissarem amb el que va ser una sorpresa desagradable) . Amb 3-3 en el marcador, Saguer i Muntada aguantaven el temporal com podien en el doble, quedant a un pas de la catàstrofe en el cinquè set, quan s’arribava a l’1-5 en contra. L’experiència dels figuerencs va ser llavors fonamental i es va posar de manifest sobre la taula, aferrant-se a la partida fins arribar al 10-8 favorable. Malgrat l’empat rival a 10, 11 i 12, finalment, com sol passar a l’estiu, tornava la calma i els nostres posaven el 14-12 definitiu. Victòria tremendament important contra un dels que serà rivals en la lluita per la permanència.

primera masculina tt tramuntana

Segona Divisió Masculina

Les urgències havien arribat a l’equip de Segona Nacional després de dues derrotes a les primeres jornades i la reacció havia de ser immediata. En aquesta ocasió, els nostres palistes varen donar la talla i es desfeien del CTT Hospitalet per 4-2. Albert Villa i Joni Díaz per fi donaven el que s’espera d’ells com a jugadors del Tennis Taula Tramuntana Figueres (no us porteu a confusió, no són resultats, es tracta de donar-ho tot a la taula) i sumaven dos punts cadascú. Per la seva part, Antonio Oña ha començat la temporada tard i aquesta circumstància es fa notar. Tot i veure un Antonio molt millor, encara li manca ritme i es va quedar en blanc.

segona masculina tt tramuntana

Preferent Territorial

Les èpoques en què eren habituals les "derrotes" a Palafrugell han passat a la història i el Tennis Taula Tramuntana Figueres presentava una tripleta de garanties en l’encontre de Preferent al Baix Empordà. Cal destacar l’aportació del palista de l’equip de Segona Estatal Dani Mena, que baixava puntualment per ajudar al club i ho va fer de forma excel.lent, com sempre ha respost quan l’entitat l’ha necessitat. Els seus dos punts sumats als d’un consistent Gerard Pujadas, que presenta candidatura a jugar més amunt, es varen permetre endur-nos els punts de Palafrugell. Completava l’equip Eduardo Bernal, que per segona setmana consecutiva es quedava en blanc, actuació que comença a preocupar a la Direcció Esportiva.

Primera Territorial

A Primera Territorial, el TT Tramuntana “B” també visitava Palafrugell i aconseguia els punts en jocs, si bé va caldre treballar de valent. Els punts de José Antonio Machín (2) i Lluís Martin ens portaven al doble on, com ja va passar la passada setmana, es va tornar a triomfar amb una parella eclèctica que es consolida com a fenomenal (parlem de Gallego-Martin). La victòria es fonamental per donar confiança a l’equip i els situa en molt bona posició, en el bon camí de l’objectiu de la permanència.

El TT Tramuntana "A" també va fer valer la lògica i derrotava el CTT Torroella "B" per 4-2. El corresponsal Stuart S. Thomson relata el que va passar amb un estil que no té res a envejar al de la seva mare (entre parèntesi, la collita pròpia del Departament de Premsa):
"Primer partit de l’encontre era Stuart contre Pere Gou, en que en Stuart ha guanyat 3-1. Despres li ha tocat en Nil (Monell), contra l’Alfred, on ha gunyat 3-0 en Nil. Despres la Linda (Thomson) l’hi ha tocat al Josep, pero no l'ha superat i ha acabat perdent 0-3. El quart partit li tocava jugar a l'Stuart contra l’Alfred, en què en Stuart ha guanyat 3-2, encara que anava guanyat 2-0 (menys mal). El penúltim partit del vespre l’ha jugat la Linda contre en Pere, i encara que jugant molt be s’ha hagut de contentar amb un 1-3 perdut. I per últim en Nil s’ha confrontat amb en Josep, on en Nil ha gunyat 3-0, després de jugar un bon partit (gran anàlisi tècnica)

Segona Territorial

A segona Territorial les coses no varen anar tant bé. Malgrat el TT Tramuntana “A” es va reforçar amb Lluís Vilagran, no es va tenir opcions contra el favorit a l’ascens, el CER l’Escala. Com a nota positica, primers punts de la temporada per a Javier Forés i Manel Díaz, als quei encara sel's hi nota la manca de ritme de competició, com és normal. Lluís va esgarrapar un set a l’emblemàtic jugador del CER Joan Sués, ex-tramuntanenc, bon botí però potser per un palista ja consoidat a categories superiors com en Lluís ha de ser més ambiciós.

Torneig Horitzó

El passat dissabte es va disputar la primera fase del Torneig Horitzó de la present temporada, amb la participació de 11 palistes del Tennis Taula Tramuntana Figueres. En el nivell "A" començaven Lídia Yun Baus i Arcadi Baró, que no superaven la fase prèvia. Al nivell “B” Bernat Muntada es quedava fora del quadre per triple empat, després de protagonitzar punts espectaculars i errades icnomprensibles. Arnau Genover tampoc podia accedir a les eliminatòries, malgrat una bona actuació (ha de controlar l’esperit agressiu, doncs encara “regala” massa), mentre que Albert Boyé era segon de grup, possiblement un dels millors. En el nivell “C” destacada actuació de Biel Ros, que arribant a semifinals es va guanyar el dret a jugar la propera fase més amunt. Pere Curós, Raúl Mena, Artur Boyé i Pep Casellas varen jugar a un nivell acceptable, però han de millorar en diferents aspectes del joc (agressiviat, confiança continuïtat, etc, en definitiva, queda molt de camí per recórrer). On fa especial incidència la Direcció Esportiva, segons ens informa, és en l’instint assassí, entès correctament, o sigui les ganes de guanyar, doncs moltes vegades sembla que en aquest aspecte del joc, no menys imporant, els rivals van un passa per endavant. Per acabar, el més jove del club, Pere Casellas va jugar al nivell "D", on va guanyar dues partides, en el que és la seva millor participació fins al moment. En Pere ara ja fa temps que entrena regularment i cal que competeixi de la mateixa forma, doncs el temps passa i cal tirar endavant.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.