Victòries a les lligues estatals

divisió d'honor femenina tramuntana

Les noies de Divisió d’Honor es varen haver de posar les piles en la visita a Cassà de la Selva.

Laura Ramírez començava freda i perdia el primer set contra M. Badosa, però es recuperava i s’acabava imposant amb relativa comoditat per 3-1. Jana Riera sempre anava per darrera contra una “enemiga” molt coneguda, la rival en la final del Campionat d’Espanya aleví Ainoha Cristóbal, i malgrat va tenir opcions en el primer i tercer sets, amb pilotes per tancar, al final cedia per 0-3.

Divisió d'Honor Femenina

La millor versió de la Maria Ballester es desfeia de C. Gelpí sense contemplacions per 3-0, però les del Gironès empataven de nou amb un molt bon partit de Laura Ramírez, que perdia ajustadament contra A. Cristóbal. A continuació Maria Ballester seguia amb el seu recital de cops de dreta i ens posava de nou al davant, derrotant M. Badosa per 3-2. Jana Riera tenia la tasca de tancar el matx contra C. Gelpí i la responsabilitat li passava factura en els primers dos sets, però de tots ja es coneguda la capcitat de lluita i resistència de la Jana, que va tornar a demostrar un caràcter extraordinari i remuntant amb solidesa, guanyava 3-2 i posava el 4-2 definitiu a favor del Tramuntana. Amb 3 jornades disputades encara no coneixem la derrota i som a líders, situació que ja s’hagués firmat a principi d’any. L’equip és tremendament consistent i les expectatives no poden ser millors. Volem posar de manifest el gran treball tant a dins com a fora de la taula de la Laura Ramírez, que en pocs mesos ja s’ha fet un lloc com a líder del grup i exerceix aquesta tasca de forma excel.lent, donant la raó a la Direcció Esportiva quan va apostar molt fermament pel seu fitxatge. També l’acompanya la Maria Ballester, que està pujant el nivell dia a dia i permet a les joves Jana i Clàudia jugar sense pressió.

Primera Divisió Masculina

Victòria de prestigi a Terrassa per 2-4, que ens situa en una còmoda quarta posició abans de l'aturada per la disputa del Torneig Zonal. El CTT Amics de Terrassa té una tripleta molt compensada on no destaca ningú, però tots els seu palistes téne qualitat per puntuar. Començava Jordi Saguer amb una actuació plena de solvència, desfent-se d'I. Martinez per 3-0. Seguidament Jaume Muntada superava F. Gibert per 3-0 i posava en clara avantatge als nostres. Reduïa diferències el rival amb la victòria de A. Tarrassó sobre un Manel Menal gens còmode amb les condicions de joc. Un gran Jordi Saguer ens posava a un punt de l’èxit superant F. Gibert per 3-1 i Manel Menal rematava la feina amb una treballda victòria sobre I. Martínez, venint des de baix i sobreposant-se a a una tarda complicada. La darrer partida, totalment intrascendent, va servir als de Terrassa per maquillar el resultat (Jaume Muntada 2 - A. Tarrassó 3). En definitiva, tarda molt positiva que dóna molt de crèdit als nostres palistes.

Segona Divisió Masculina

Res a fer. Així es resumeix la visita a la pista del CTT Sallent. Els locals varen ésser superiors en tot moment i el resultat final de 6-0 no dona lloc a intgerpretacions. Com a nota destacada, la substitució a darrera hora d’un malalt Albert Villa per José Antonio Machín, que va demostrar el seu compromís amb el club ajudant l’equip en un tarda complicada. Desafortundament, no podem dir el mateix d’altres persones...

Preferent Territorial

A Preferent es va sumar una nova victòria en el camí cap a la permanència. Amb el lideratge de Gerard Pujadas, la col.laboració de Dani Mena i els punts habituals de Nil Monell, es va superar el TT Cassà per 5-1, resultat enganyós perquè l’encontre va esser força disputat en tot moment i fins al final.

Primera Territorial

Victòria dels dos equips, que permet situar-nos en les places de privilegi. No cal afluixar el ritme, doncs els objectius de la temporada encara queden lluny d'assolir-se.

Open Girona Fase I

La nota més destacda de la primera fase de l’Open Girona va éssser la victòria de l’Arcadi Baró en el nivell "C". L’Arcadi ja fa uns anys que està al club i sempre ha entrenat amb una actitud exemplar. Tant en els bons com en els mals resultats mai ha perdut el somriure i se li nota que li agrada el nostre esport. Ara ja s’està fent dels “veterans” i realment representa un exemple a seguir per a tots els joves que comencen. Quan el cos tècnic es va enterar del resultat, l’alegria va ésser enorme, doncs s’ho mereix. Com a altra nota positiva, les semifinals assolides per Nil Monell en el nivell “A”.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.