Líders a Divisió d'Honor Femenina

zonal

Les noies de Divisió d’Honor femenina varen disputar l'encontre més dur fins la moment. Amb Jana Riera i Clàudia Pérez convocades amb la selecció estatal, a les titulars Laura Ramírez i Maria Ballester es sumava Miqueleta Balanzó.


Divisió d'Honor Femenina

Començava Laura Ramírez contra la base local i recent campiona juvenil del Torneig Zonal, N. Garcia. Després de posar-se en avantatge per 2-1, arribava a gaudir de 2 boles de partida, però al final s'escapava el quart set i en el cinquè la de Vic va ser superior, així que es començava perdent. Seguidament, Miqueleta Balanzó entrava a la taula gèlida i fins al tercer set no ensenyava el seu nivell, malauradament tard (0-3 contra S. Coll). La següent partida es presentava com a definitiva, doncs en cas de derrota les opcions passaven a ser ínfimes, però una vegada més Maria Ballester no va fallar; amb una dreta exquisita, que molts palistes d'alt nivell ja voldrien tenir-la, no va donar opcions a N. Muñoz i l'escombrava per 3-0. Després de la rutinària derrota de Miqueleta Balanzó contra N. García i la també fàcil victòria de Maria Ballester sobre S. Coll, la capitana Laura Ramírez havia de guanyar N. Muñoz per empatar a 3 i forçar el doble, i tampoc va fallar. Malgrat un petit "lapsus" en el quart set, va ser molt superior i s'imposava per 3-1. Així doncs, s'arribava al doble, amb la igcògnita de com funcionaria la parella Maria Ballester/Laura Ramírez (no havien jugat mai juntes), però els dubtes es varen esvaïr immediatament. Des del primer fins al darrer moment de la partida, les figuerenques varen mostrar-se molt dominants, i en cap moment es va veure perillar el triomf, que va resultar contundent (3-0). Per tant, nou èxit (4-3) que ens permet seguir situats a la part més alta de la classificació i dóna una tranquil.litat immensa, fins el punt de fer-nos plantejar la possibilitat de reptes més ambiciosos a mig termini.

Segona Divisió Masculina

Després de la baixa inesperada i sorprenent de Joni Díaz, substituït per Gerard Pujadas, els figuerencs necessitaven derrotar al CTT El Centre de Barcelona al nostre local de l'Institut Olivar Gran, per tal de no complicar-se la situació a la classificació. Al final, els vistants varen ésser superiors i deixen a l'equip en una situació compromesa. Al marge dels resultats, que encara es poden esmenar, preocupa la manca de compromís d'alguns jugadors, doncs sense aquesta característica es farà gairebé impossible l'objectiu de la permanència. Que ningú s'ho agafi malament ni personalment, però és en els moment difícils quan es demostra la vàlua de les persones (parlem evidentment a nivell esportiu). Pel que fa a l'encontre, destacar el primer punt de Dani Mena a la categoria (3-1 a A. Pardes) i les bones sensacions en l'estena de Gerard Pujadas, malgrat quedar-se en blanc. Pel que fa referència a Albert Villa, va complir, sense fer menys però tampoc més del que s'esperava. En definitiva, el paiatge s'entreveu fosc i la temporada serà d'un patiment constant.

Lligues Territorials

La Representació Territorial a Girona (RTG) de la Federació Catalana de Tennis Taula (FCTT) va decidir suspendre de forma unilateral la jornada de les lligues territorials, segons va comunicar el dijous a la tarda, amb motiu de la detenció del Govern de Catalunya. El Tennis Taula Tramuntana Figueres, com no podia ser d'una altra forma, va acatar aquesta decisió, al marge de consideracions polítiques que mai entra a fer, doncs som un club estrictament esportiu.

Open d'Eslovàquia

Les jugadores del Tenis Taula Tramuntana Figueres Jana Riera i Clàudia Pérez (cedida pel CTT Calella), es varen desplaçar a la ciutat de Bratislava per disputar l'Obert d'Eslovàquia, representant a la selacció estatal. En la prova d'equips varen quedar segones de grup després de 2 victòries contra Noruega (3-0) i Bielorúsia (3-0) i una derrota davant les sueques, futures finalistes. En individuals, Clàudia va ésser segona de grup, accedint al quadre final, mentre que la Jana era tercera, posició que li va donar plaça al quadre de consolació. A les eliminatòries, les dues palistes eren eliminades en primera ronda. En dobles, varen caure a setzens de final. L'actuació ha estat correcte, però s'ha vist que a nivell europeu encara manca treballar molt per poder donar guerra als principals països.

zonal

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.