Derrotes a les lligues estatals

taula resultats

Taulell de Resultats de la última Jornada.


Primera Divisió Masculina

Derrota per la mínima, en un encontre estrany. Saguer, molt bé menys en el doble, on no va liderar com és de costum. Muntada, molt malament, inclòs el doble. Menal espectacular, fent gaudir a l'afició visitant i no menys a la local, amb punts inverossímils.

Segona Divisió Masculina

Malgrat la derrota contra el que és un dels principals candidats a l'ascens, l'imatge de l'equip va ser molt diferent a la d'altres ocasions. Es varen tenir oportunitats de forçar el doble, però el més important és la recupració del crèdit.

Preferent Territorial

El rival no va presentar la seva millor alineació i els nostres ho varen aprofitar al 100%, sense tenir pietat dels veïns de Bàscara. En previsió d'una possible sanció per una errada en les alineacions de dos encontres anteriors, cal continuar sumant el més aviat i ràpid possible.

Primera Territorial

No va ser la millor nit dels nostres palistes, que varen anar a remolc dels visitants en tot moment. El millor que poden fer és recuperar la moral per als següents compromisos, sense entrar en anàlisis més profunds.

Segona Territorial

Malgrat la poca fe d'alguns (no direm noms, però comença per Llu.. i acaba per ...gran ("a buen entendedor pocas palabras bastan"), els més petits del club varen donar tota una lliçó de saber fer, sumant fins a 3 punts vitals per a la victòria (2 Raúl Mena i 1 Bernat Muntada), en el que era el seu debut en lligues sénior. Quan amb 3-2 a favor la Direcció Esportiva del club va assegurar a l'esmentat Vilagran (ui!!!!, sen's ha escapat el nom!!!!) que Sabrina Takeouchi estava disposada a tancar el matx, malgrat els precedents tampoc hi va creure massa. Al final, la Sabrina es va imposar i la derrota es decantava del nostre costat.

Quan juga en Miquel Colon caldrà amagar objectes que tallin als contrincants, doncs sovint els hi agafa ganes de tallar-se les venes amb el seu joc de "frontó" i rostre impertèrrit. Va ser l'únic en sumar, en una nit on Josep Juncà no va estar al nivell habitual i Èric Morell va demostrar que encara li manca molt de ritme de competició. No cal desesperar-se, el camí és llarg però la única drecera és l'entrenament.

Torneig Horitzó

Fins a 13 participants del TT Tramuntana en la segona fase del Torneig Horitzó, una vegada més una de les representacions més elevades. A manca dels comentaris tècnics dels entrenadors desplaçats a Bàscara, el Departament de Premsa ha aconseguit esbrinar que Èric Cuadrado va pujar de nivell. Desconeixem la resta de resultats, si bé no es dubta en cap moment que els nostres jugadors ho varen donar tot a la taula.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.