Caps de Setmana del 17-19 i 24-25 de novembre

DH Femenina Tramuntana

Resultats de les últimes Jornades.


Divisió d'Honor Femenina

TT Tramuntana 6 - CTT Pontevedra 0 (18/11/2017) (Ballester 2, Riera 2, Pérez 2)


Les noies de Divisió d’Honor continuen intractables. Malgrat la contundència del resultat, el matx va resultar més igualat del que sembla. Es va gaudir amb la plasticitat de la Maria Ballester, la rapidesa sobre la taula de la Clàudia Pérez i la capacitat infinita de retornar boles inverossímils de la Jana Riera. Seguim líders amb 5 victòries per 0 derrotes i podem plantejar-nos contemplar totes les possibilitats.

Primera Divisió Masculina

TT Tramuntana 1 - CTT Olot 5 (18/11/2017) (Saguer 1, Muntada 0, Menal 0)

Definitivament no va ser la millor tarda per al primer equip del Tramuntana, que es va veure superat pel CTT Olot per 1-5. En cap moment es varen tenir opcions reals de victòria i els punts varen volar.

Primera Divisó Femenina

TT Tramuntana 0 - CN Helios 6 (18/11/2017) (Puig 0, Thomson 0, Baus 0)


TT Tramuntana 1 - CAI Santiago 5 (18/11/2017) (Puig 0, Thomson 0, Aromí 1)

TT Tramuntana 2 - CTT Balaguer 4 (18/11/2017) (Baus 0, Thomson 0, Aromí 2)

Segona concentració de a lliga disputada a Balaguer, amb les jugadores Anna Aromí, Lídia Yun Baus, Mercè Puig i Linda E. Thomson, No es va poder obtenir cap victòria i realment les sensacions varen ésser contraposades. Al marge d’Anna Aromí, que sí va estar a l’alçada, la resta de palistes necessiten fer un pas endavant. Bona feina a la banda de Dani Mena, que es perfila com a futur “míster” si es necessiten recanvis. Reflexions de Sabrina Takenouchi:
"Balaguer! Uff ! Era un dia llarg ...... Pobre Linda, començava divendres amb un refredat, jugava ben descolorida pero intentava el millor!!! En Dani des del primer moment ha fet les noies equip seu i fins i tot em deia que a Mataró vol ser ell que farà banda (aquest comentari és nostre: si el resultat és el mateix, gràcies però no caldrà). Els equips que ens tocava, tots tenien dret de ser-hi, no totes les jugadores eren de nivell realment alt, però no havia ninguna fluixeta. Hem passat bones estones juntes i els pares, fins i tot capaç de xerrar altres temas !!!! Mercè sempre juga millor amb àrbitres que en competicions normals, Lídia és encara verda, però agafa la tasca en cada moment per avançar i millorar, nomós contra la Loredana no tenia humor. Anna ens ha salvat uns punts i amb molt de respecte ha fet els dos punts contra Balaguer a les nou de la nit!!. S'ha controlat, contra el CAI, ja veia quasi la cara d'àrbitre pensant en si o no treure tarjeta!!! Ha agafat la tovallola perquè en Dani ho ha dit; al final li ha fet cas: bona nena !!!".

Preferent Territorial

TT Cassà “B” 2 - TT Tramuntana 4 (17/11/2017) (Pujadas 2, Bernal 1, Monell 1)

CTT Bàscara “A” 4 - TT Tramuntana 2 (24/11/2017) (Pujadas 2, Bernal 0, Monell 0)

Victòria contra el TT Cassà “B” i derrota contra el CTT Bàscara “A”, amb polèmica inclosa. L’equip està on cal, a la part mitja de la classificació, destacant fins al moment la temporada de Gerard Pujadas, que acumula una única derrota. Eduardo Bernal i Nil Monell són més irregulars, però sumen de forma suficient per no haver de patir.

Primera Territorial

CTT Vilablareix "A" 2 - TT Tramuntana "A" 4 (10/11/2017) (Múrcia 2, Thomson 1, Vilagran 1)

Cròniques enviades per Lluís Vilagran, es transcriuen de forma íntegra (incloent valoracions i errades, si n'hi hagués)
CTT Vilablareix "A" 2 - TT Tramuntana "A" 4:
"Partit complicadissim a la pista del Vilablareix “A” amb els entramuntanats Múrcia, Stuart i Vilagran contra Adam Bonany, Carles Coll i Quim Oliver. El primer partit el jugaven els teòrics primers jugadors dels equips Adam i Sergi Murcia; després de tenir un desavantatge de 2-0, en Sergi va començar a agafar la iniciativa en el marcador i poc a poc va anar guanyant terreny fins a emportar-se el matx per 2-3 ,guanyanat el primer punt i un xic de tranquilitat. El segon partit enfrontava a l’Stuart amb el veterá Carles Coll , la joventut s’imposava i després d’un segon set “etern” 18-16, l’Stuart vencia 3-1 i col.locava el segon punt pel Tramuntana. Seguidament Vilagran s’enfrontava amb el jove Quim Oliver, que tot i disputar-li cinc sets , en LLuis s’imposava per experiència i amb un ajustat 2-3 posava el 0-3 al marcador. La segona volta començava amb el partir Adam-Stuart, que tot i arribar a avantatges en els dos primers sets, s’emportava el de Vilablareix amb un 3-0, situant el 1-3 al marcador. Quedaven dos partits per segellar la victoria amb un primer enfrontament Sergi – Quim Oliver, on tot i perdre el primer set, en Sergi agafava les regnes del partit i jugant amb el gran nerviosisme del jove vilablarenc, guanyava el matx 1-3 i certificava la victoria en el primer match ball. El darrer partir enfrontava a C.Coll i LLuis Vilagran, amb el matx decidit, on es va veure un bon enfrontament amb constants intercanvis i que finalment es va decidir en el cinquè set a favor del de Vilablareix, (3-2) que posava el definitiu 2-4 al marcador. Victòria soferta que engrandeix la immaculada trajectòria del Primera “A” 4 partits 4 victòries i liders en solitari de la categoría."

CTT Palafrugell 3 - TT Tramuntana "A" 4 (17/11/2017) (Vilagran 1,5, Thomson 2,5, Faig 0)


"Visita temuda a Palafrugell amb la nostra tripleta formada per P.Faig, Stuart i LL.Vilagran, contra Pablo Nieto, Jordi Beneït i A. Martí. Començava Faig amb P.Nieto, on en Pere va lluitar contra un rival teòricament superior pèrò que va haver de suar per fer bons els pronòstics, 3-1 amb marcadors ajustats, i primer punt pel Palafrugell. Stuart jugava el segon partit contra “el novell” A. Martí, a qui guanyava amb claredat però sempre intentant els seus punts estratosfèrics que no sempre surten be; l’empat pujava al marcador 1-1. Vilagran li tocava ballar amb la “lletja”, i com que no ha estat mai un bon ballarí, perdia inapelablement amb un Jordi Beneït de superior categoría, 3-0, sense cap discussió. Dominava el Palafrugell 2-1. Tornava Stuart a la pista contra Pablo Nieto, i tot i perdre el primer set, l’Stuart tornant les boles des de Palamós, infringia amb els seus pics una derrota sense paliatius a en Pablo 3-1, i una altra vegada l’igualada al marcador 2-2. Al pobre Pere li tocava en J. Beneït, tornem a recalcar “la lletja”, amb qui no podía fer gaire res, degut a la qualitat del palafugellenc perdent 3-0, 3-2 i ho deixem tot pel darrer partit. Vilagran jugava el darrer partit contra A. Martí amb la urgent necessitat de guanyar l’encontre perquè sino patiem la primera derrota de la temporada. Sense cap problema, donant-se un respir en el tercer joc, Vilagran guanyava amb comodidat 3-1, i posava la tercera igualada al marcador. 3-3 ¡¡Cap als dobles¡¡. J.Beneït/Pablo Nieto contra Stuart/Vilagran , i els dobles tornaven a ser un patiment, quin mail feia Beneït (la lletja) amb els seus cops¡ , primer set 15-13 pels de Palafrugelll i llavors tres sets idèntics, 7-11, 11-7 i 7-11, posaven el 2-2, amb el que s’arribava al darrer round. Cal esmentar, els continus ànims i consell del bo d’en Pere Faig, que també va patir lo seu¡¡¡ El cinquè set va ser una altra historia, la nostra dupla es va engrandir posant un 4-0 al marcador, i llavors un 5-2, on amb el canvi de camp, i de restador, els de Palafrugell, cada cop més nerviosos, sobretot Beneït, van anar sucumbint a l’encert de la dupla tramuntanenca, per acabar guanyant 4-11, i 3-4 VICTORIA¡¡¡¡¡ amb el que va ser un matx èpic."

CTT Ripoll 4 - TT Tramuntana “B” 2 (17/11/2017) (Gallego 1, Martin 1, Serra 0)

Afortunadament, les cròniques dels enviats del Tramuntana "B" són més curtes, de fet són inexistents. Les darreres jornades s'ha trencat la línia de bons resultats que es portaven i caldrà retornar a la victòria el més aviat possible.

Segona Territorial

CTT Vilablareix “A” 2 - TT Tramuntana “A” 4 (17/11/2017)
CTT Campllong 2 - TT Tramuntana “A” 4 (24/11/2017)


Dues victòries que reforçen l’equip i donen moral als debutants en la competició aquesta temporada, Èric Morell i Manel Diaz, que varen tenir el reforç inestimable de l’Arcadi Baró a Vilablareix. Per fin sembla que Josep Juncà ha agafat ritme i a Campllong conqueria el primer punt de l’any. A partir d’aquí, tot ha d’anar cap amunt. Es recomana omplir correctament i de forma completa les actes dels encontres.

CTT Olot “B” 2 - TT Tramuntana “B” 4 (17/11/2017)
CTT Olot “A” 4 - TT Tramuntana “B” 2 (24/11/2017)


La primera visita a Olot va donar a la combinació de veterania (Pere Faig) i joventud (Bernat Muntada i Biel Ros) l’èxit absolut, malgrat els moments de desconnexió que encara pateixen els més joves. El dia 24 es canviava la tripleta al complet i el resultat va ésser l’oposat. Mercè Puig, Linda E. Thomson i Sabrina Takenouchi no varen poder portar la victòria a Figueres, malgrat es va millorar en el joc.

Lliga Edats d'Èlit (18/11/17)

Segona concentració disputada a Figueres, on els dos equips figuerencs, formats per Raúl Mena i Èric Cuadrado (Tramuntana “A”) i Artur Boyé i Pere Curós (Tramuntana “B”) varen sumar tots els triomfs possibles (2). El més important és la millora tècnica dels palistres de la nostra base, que cada dia adquireixen nous coneixements de la ma dels seus entrenadors, Gerard Pujadas i Jordi Saguer, que en aquest sentit estan fent un tasca de Primera Divisió.

Prèvies Campionats de Catalunya (25/11/2017)

Cap dels participants del TT Tramuntana va assolir la classificació per al Campionat de Catalunya d'Edats. Així doncs, el resum de la matinal és fàcil de fer. Cal seguir treballant i buscar una plaça en la repesca.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.