Han acabat les lligues estatals i territorials

Lligues Estatals i Territorials Sénior

Resum:


Primera Nacional Masculina

Calia guanyar per tal de salvar la categoria sense dependre de tercers i, per una vegada durant tota la temporada, els tres palistes del TT Tramuntana van protagonitzar conjuntament una gran tarda. Semblava que les conjuncions astrals estaven en contra nostre, però costava Déu i ajuda que els figuerencs tinguessin tots un bon dia conjuntament. Finalment, quan més feia falta, ho varen aconseguir. Tard però suficient!!!!!! (malgrat ens han fet patir tot l'any). La posició del rival, tercer a la taula classificatòria, no convidava a l'optimisme, però el Falcons de Sabadell va venir amb la tranquil.litat de saber-se classificat per a la fase d'ascens, si bé els seus palistes varen lluitar de valent per emportar-se la victòria. Jordi Saguer va liderar al començament imposant-se a M. Muñoz, a qui no va donar opcions. Es va tornar a veure el Saguer de les grans ocasions. Manel Menal agafava el relleu i seguia la bona ratxa, superant a A. Úbeda còmodament. tot i el dubtes en sí mateix, que ha de superar, si creu en ell mateix és un gran jugador. Jaume Muntada continuava amb un altre triomf sobre A. Sayago que ens deixava a un pas de la permanència, rematada finalment per un estel.lar i espectacular Manel Menal (3-1 sobre M. Muñoz). Amb tot decidit, les dues partides restants eren totalment intranscendents, la qual cosa ens va permetre "gaudir" de l'altra "cara" de Jordi Saguer (és sorprenent la capacitat de mutació que pot arribar a tenir, altrament com el doctor Jekill i mr. Hyde). Finalment, Jaume Muntada s'imposava a A. Úbeda per deixar el marcador final en 5-1.


Segona Nacional Masculina

No menys pressió tenien els de Segona Estatal. Es rebia al Lluïsos de Gràcia i qui s'emportés la victòria tastaria el dolç sabor de la permanència, excepte si s'arribava al doble i perdíem, situació en què s'empataria a punts i s'haurien de comptar els sets de diferència, on sortíem amb un avantatge de 15-12. Al final es va fregar el límit i s'arribava al doble, amb 2 punts de l'Albert Villa i 1 d'en Joni Díaz. Antonio Oña no va puntuar. Tots tres palistes, al marge dels resultats individuals, varen lluitar de valent i ho varen deixar tot a la taula. Afortunadament, a l'arribar a la partida entre parelles i en virtut dels sets sumats a les precedents, la salvació ja estava garantida per la diferència que teníem a favor. Per tant, la relaxació dels nostres després de la tensió viscuda va ser total i perdien sense oferir massa resistència, però mai la derrota havia estat tan celebrada.


Lligues Territorials

Darrera jornada, disputada conjuntament en totes les categories al pavelló municipal de Bàscara. La nit podia haver estat festiva, i així va començar, però lamentablement els fets viscuts no varen permetre acabar de la millor manera, resultats apart.

El silenci dels corresponsals, excepte de S.T. (no podem revelar el nom de la font), no feia presagiar res bo, i quan el Departament de Premsa s'ha informat degudament, s'ha confirmat el desastre.

Al marge dels resultats, que trobareu a l'encapçalament de la crònica (dels equips que els han facilitat), qualsevol satisfacció de celebrar la darrera jornada de lliga amb tots els companys de club i la resta d'equips de la Territorial Gironina, es va esfumar per uns fets totalment desafortunats que no podem deixar de comentar: l'equip de Primera Territorial del TT Tramuntana "B", una vegada va veure la possible alineació del rival (CTT Torroella "A"), totalment legal, es va negar a jugar el seu encontre, sense donar cap raó lògica ni coherent, incomplint totes les bones pràctiques esportives i tacant el prestigi del nostre estimat club, que durant tants d'anys i tantes persones s'han esforçat per deixar ben alt. L'únic que podem fer és denunciar aquesta actitud i sentir vergonya aliena (i de fet, pròpia). Des d'aquestes ratlles volem demanar disculpes al CTT Torroella i per extensió a tota la resta de la Territorial de Girona, doncs l'actitud dels jugadors del TT Tramuntana "B" va ser del tot antiesportiva i incomprensible.

Però com que no tot són tristeses i fets reprovables, volem acabar amb una magnífica notícia. Dissabte al matí, el més joves del club, representats per Pere Casellas, Artur Boyé i Pere Curós (també ha participat en l'equip Pau Carreras), varen assolir la segona posició de la Lliga Territorial d'Edats Benjamí. Lamentem que el nostre corresponsal a Camprodon (G.P.) no fos capaç d'immortalitzar l'entrega del premi corresponent amb alguna fotografia, però ens quedem amb la satisfacció que la feina de la base és bona i les expectatives de futur molt positives.

A la Lliga d'Edats aleví-infantil, el TT Tramuntana "A", amb Biel Ros i Raúl Mena, guanyava 3-2 el TT Cassà "B", mentre que Albert Boyé i Artur Boyé eren superats pel CTT Camprodon per un ajustat 2-3.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.