Darreres notícies del TT Tramuntana

Últimes notícies

Resum:


Concentració amb Stephan Tradori

S’ha celebrat durant el 16 i 17 de juny (dissabte i diumenge) una concentració preparatòria per al Campionat d'Espanya, al que ens desplaçarem a partir del 23 de juny, sota la batuta del reconegut entrenador Sthepane Tradori, exdirector del CAR de París i preparador personal de la jugadora no 1 d’Espanya, Sara Ramírez. Els palistes que acudiran a Antequera es varen exercitar durant tres sessions de 3 hores, en les quals el tècnic francès va destacar la intensitat i el bon nivell dels figuerencs. Ha estat una gran experiència per a tots i creiem que servirà per arribar al Campionat d’Espanya, competició més important i que posa punt i final a la temporada, en el millor moment de forma. També ha de servir per incrementar el nivell del nostre equip tècnic (Jordi Saguer i Gerard Pujadas), que s’han “empapat” dels consells rebuts.


Top Girona

En un altre ordre de coses, Joni Díaz es va imposar en el Top Gironí de categoria Preferent i José Antonio Machín en la categoria de Primera Territorial, on Lluís Vilagran era segon, mentre que Eduardo Bernal va quedar com a primer veterà, demostrant que el veterans també són capaços de donar protagonisme al club, cadascú al seu nivell. Realment, la Direcció Esportiva sempre ha cregut molt en les seves capacitats, però bàsicament són ells qui ho han de fer, deixant enrere velles càrregues i vergonyes que els llastren a nivell psicològic i els impedeixen centrar-se en el realment important, que és la millora del seu nivell de joc. Si en són capaços i miren de veure el costat positiu de les coses en comptes de la “cara fosca”, tots anirem millor. Endavant, ànims i felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Campionat de Catalunya Veterans Individual (11/06/2018)

Jaume Muntada es va alçar amb el subcampionat de Catalunya individual en la categoria de veterans +40, després de perdre la final contra M. Almagro (CTT Ateneu). Prèviament havia superat la fase de grups en segona posició i havia eliminat a setzens de final a H. Montañana (CTT Cardedeu), a vuitens de final a M. Suñé (CTT Olesa), a quarts de final J. Fernández (Malgrat) i a J. Querol (CTT Tortosa) a semifinals, remuntant un 3-9 en contra en el cinquè set. Antonio Oña també superava la fase de grups però perdia a setzens de final contra I. We¡sz (CN Sabadell) per un ajustat 2-3.

Noves Incorporacions

Equip Primera Nacional Masculina

Feia molts anys que a aquestes alçades no es tenia el primer equip configurat, però en aquesta ocasió la Direcció Esportiva s’ha espavilat i ja podem anunciar la composició definitiva de l’equip. Al capità Jordi Saguer i Albert Villa, que es promociona des del segon equip, s’ha aconseguit tancar la incorporació de tres palistes de gran qualitat i un nivell similar, com són Jordi Dot (TT Torelló), Antonio Gómez (CTM Linares) i Iker Muguerza (CTT Badalona), que formaran un conjunt sense fissures que pot aspirar a estar en les posicions capdavanteres. Tots els nous jugadors tenen una qualitat contrastada i han fet resultats destacats a Primera Nacional en les darreres temporades; per tant, amb tota probabilitat serà la temporada on disposarem d’un equip més equilibrat i qualsevol alineació possible pot fer tremolar als millors equips de la categoria. Des del Departament de premsa els hi donem la benvinguda i ben segur que ens faran gaudir de tardes de perfecte plasticitat "tennistaulística".


Jordi Dot


Iker Muguerza


Antonio Gomez

Divisió d'Honor Femenina

La primera tasca de la Direcció Esportiva va ésser renovar a Laura Ramírez, que ha protagonitzat una temporada excepcional, tant a nivell esportiu com humà. Una vegada es va arribar a un acord amb la capitana, i tenint en compte la continuïtat de la palista local Jana Riera, es va saber la baixa per la propera temporada de Clàudia Pérez, que retorna al seu club d’origen (CTT Calella). Amb l’objectiu de lluitar per l’ascens, es va firmar la incorporació de la jugadora russa Anastasiia Golubeva, procedent de Moscú i que ha de tenir un nivell superior per a la categoria de Divisió d’Honor. Aquest equip ens ha de permetre fer un salt de qualitat i aspirar per primera vegada en la història del club a l’ascens a la màxima categoria estatal, la Superdivisió. Completaran l’equip Linda Thomson i Mercè Puig, a qui se'ls hi haurà d’exigir fer un salt endavant doncs la seva participació pot arribar a ésser fonamental. Esperem que els hi serveixi d’al.licient, fent innecessàries altres incorporacions.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Comments powered by CComment

Agenda

2020

Pròximament

-

Inscripcions Obertes Temp. 2020/21

 

Nou Canal de YoTube

Tweets

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 665 927 685
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2018 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.