Crònica petita de cap de setmana

Primera Nacional Masculina

Derrota en el darrer sospir de l'enfrontament i per només 2 punts (9-11) en el set definitiu de la partida de dobles, que desfeia l'empat a 3. Iker Muguerza va liderar l'equip amb 2 magnífics punts i un desplegament de talent espectacular, mentre que Antonio Gómez sumava el tercer. Jordi Dot no va poder puntuar, tot i estar a l'alçada, com sempre. La pista del CETT Esparreguera sempre és un desplaçament complicat, amb un públic entregat amb els locals que pressiona de valent (a vegades, fins i tot massa). Per tant, el resultat podia entrar dintre les previsions. Toca recuperar-se per rebre el CTT Calella la propera jornada, a Figueres, en un altre compromís no gens fàcil.

Segona Nacional Masculina

Tot i avançar-se en les tres primeres partides fins al 3-0, al final es va acabar patint, doncs els contrincants varen arribar a situar-se 3-2. Va ésser llavors quan es va veure el millor Antonio Oña, que remuntant el primer set des del 5-10 desfavorable, va posar la tranquilitat al marcador, rematant amb un espectacular 3-0 davant D. Pibernat. També va ésser fonamental el punt de Gerard Pujadas davant el base visitant (A. Puigmolé). Amb dues victòries i una derrota l'equip es situa a la part mitja de la classificació i si el bon joc desplegat aquest cap de setmana segueix, es podria mirar amunt.