Crònica del cap de setmana


Divisió d'Honor Femenina

TT Tramuntana 2 (Goluveba 1, Riera 1, Zamorano 0) - Hispalis 4

Segona derrota de la temporada, en un matí desafortunat. La derrota d'Anasatasiia Golubeva en el primer matx de l'encontre davant la també russa Chramko ens va fer anar a remolc i ni Jana Riera ni Cati Zamorano podien escurçar distàncies. Golubeva sí que ho va poder fer en el quart enfrontament, però ja era massa tard i una nova derrota de Cati Zamorano davant Chramko sentenciava el matx, maquillat pel darrer punt de Jana Riera. Com ja es sabia, aquesta temporada la Divisió d'Honor femenina serà més dura respecte les anteriors i cada encontre s'haurà de lluitar al màxim, però seguim en la bona línia i no deixem les posicions d'accés a la fase d'ascens.


Segona Nacional Masculina

TT Tramuntana 2 (Pujadas 1, Muntada 1, Mena 0) - Hospitalet 4

No patiu, el Festival del circ de no ha abandonat Figueres, sinó que s'ha traslladat del Recinte Firal al gimnàs de l'Institut Olivar Gran, com va comprovar el públic assistent a l'encontre de Segona Divisió Masculina del passat dissabte. Si bé es va començar bé i ens avançàvem per 2-0, a partir d'aquí varen començar els despropòsits dels palistes locals que varen permetre la reacció de l'Hospitalet amb 4 derrotes consecutives, amb un joc irregular, ple d'imprecisions i actuacions vistoses a nivell teatral però no a nivell esportiu. La situació de l'equip no és preocupant, de moment, però cal una reacció immediata per no caure en posicions perilloses.


Preferent territorial

Palafrugell 4 - TT Tramuntana 3 (Monell 2, Thomson 0, Díaz 1)

Derrota a Palafrugell, en el darrer set del doble. Nil Monell va liderar i sembla que el relleu generacional és a tocar. Els joves demanen pas i de moment sembla que tenen tot el dret a fer-ho, vistos els resultats. El més veterans hauran d'espavilar o assumir nous rols.


Primera territorial

Olot 4 - TT Tramuntana 3 (Bernal 1, Thomson 2, Vilagran 0)

Una altra derrota per la mínima, amb el capità Vilagran a 0. Després d'un bon inici, l'equip s'ha estancat amb dues derrotes consecutives i potser s'haurà de sacsejar l'alineació. Queda dit.


Primera territorial

TT Tramuntana 4 - Vilablareix "B" 3 (Boyé 1, Machín 2,5, Genover 0,5)

En aquesta oportunitat el doble va ser favorable, al marge d'altres bones notícies. La primera, el primer punt d'Albert Boyé a Primera Territorial (recordeu l'assumpte del relleu generacional), la segona, que José A. Machín presenta candidatura a tornar a l'equip de Preferent, amb els seus 2,5 punts, i la darrera, que Arnau Genover és un bon doblista, però encara ha d'aprendre encara a gestionar millor el seu espectacular joc d'atac, doncs regala massa i massa sovint. A veure si l'equip "B" al final serà el candidat a estar per damunt dels seus companys de l'"A".


Segona territorial

Celrà 6 - Tramuntana "B" 0 (Puig, Puig i Takenouchi)

El rival va ser superior i no es varen tenir opcions en cap moment. El resultat final ho diu tot.


Segona territorial

Olot 2 - TT Tramuntana "A" 4 (Morell 1, González 2, Colon 1)

Després d'un primer any d'aprenentatge, Òscar González ha començat fort i va sumar dos punts vitals. L'incombustible (i desesperant per als rivals) Miquel Colon i Èric Morell, recuperat del desastrós cap de setmana passat, varen completar la tripleta triomfadora. Bona feina.

El Departament de premsa del Tennis Taula Tramuntana Figueres

Calendaris

Superdivisió Femenina

Calendari 2022/23

Primera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Tercera Nacional Masculina

Calendari 2022/23

Preferent territorial

Calendari 2021/22

Primera Territorial

Calendari 2021/22

Temporada 2022-23

Inscripcions obertes temporada 2022-23

Promo noies! 3 mesos gratis

+info i inscripcions: tttramuntana@gmail.com

 

Tweets

Nou Canal de YouTube

Tennis Taula Tramuntana Figueres

  • Gimnàs de l’institut Olivar Gran
  • Avinguda Mª Àngels Anglada,11
  • 17600 - Figueres
  • Tel: 686 475 414 / 690 15 34 73
  • Fax: 972 50 00 22
  • tttramuntana@gmail.com
© 2022 TT Tramuntana Figueres

Please publish modules in offcanvas position.